VEZETŐ SZEREP A TÁROLÁS JÖVŐJÉBEN

Támogasson bármilyen felhőalapú tárolási környezetet
HPE Alletra Storage MP

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Futtasson bármely tárolási protokollt

A belépőszinttől a kulcsfontosságú környezetekig nem kell többé választania a tárolómegoldások és -családok között. HPE Alletra MP bármilyen felhőtárolási környezetet támogat, és bármilyen tárolási protokollt futtat, amelyre ügyfeleinek szüksége lehet.

Segítsen ügyfeleinek a meglévő HPE 3PAR 7200, 7400, 8200 és 8400 (2N) telepített bázisú ügyfeleik átállásában, akik fel szeretnék frissíteni tárolórendszerüket. Itt az ideje, hogy kihasználja ezt a jelentős telepített bázist, és javaslatot tegyen egy technikai frissítésre.

Nincs célzott, speciális tároló hardver minden tárolási megoldáshoz

Egyetlen hardverplatform a különböző HPE Software Defined Storage (SDS) megoldásokhoz

Maximális rugalmasság tagolt architektúrával és független skálázással

HPE Alletra Storage MP: blokktárolás 100%-ban garantált rendelkezésre állással

A HPE Alletra Storage MP forradalmasítja a blokktárolást a 100%-ban garantált rendelkezésre állással – egy intuitív helyszíni felhőélmény, amelyet mesterséges intelligencia vezérel, és amely leegyszerűsíti a felügyeletet az infrastruktúrától az alkalmazásokig. Segítsen ügyfeleinek páratlan adatelérhetőséget elérni a kritikus fontosságú tárolással, amely minden SLA-nak megfelel.

Egyszerűbb kezelés intuitív helyszíni felhőfelülettel

  • Csökkentse a helyszíni tárolás összetettségét az életciklus során – a telepítéstől a frissítésig – a HPE GreenLake Edge to Cloud Platform által működtetett MI-alapú felhőüzemeltetési élménnyel.
  • Percek alatt használatba veheti az eszközök egyszerűsített üzembe helyezését. Az új rendszer néhány kattintással konfigurálható és elérhetővé válik a flottájában, és készen áll arra, hogy adatokat szolgáltasson az alkalmazási számítási feladatokhoz.
  • Automatizálhatja az alkalmazások üzembe helyezését szándékalapú kiépítéssel. Hagyja, hogy az MI-alapú intelligencia automatikusan optimalizálja SLA-it azáltal, hogy a flottájában az új számítási feladathoz leginkább megfelelőbb rendszert ajánlja.
  • A 100%-ban felhőalapú infrastruktúra azt jelenti, hogy globális tárolási környezetét egyetlen, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető felhőkonzolról kezelheti, felügyelheti és védheti.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ismerje meg a tárolás jövőjét

Igényelje az új aktivációs készletet, és ismerje meg a tárolás jövőjének korlátlan lehetőségeit.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK