HPE Cloud Volumes

Vállalati felhőalapú adatszolgáltatások, amelyek zökkenőmentes adatmobilitást biztosítanak a nyilvános felhő és a helyszíni lévő infrastruktúra között.

Adatok szabadságának felszabadítása a HPE Cloud Volumes Block segítségével

Vállalati ügyfelei maximális tárolási rendelkezésre állással és megbízható, vállalati szintű kezeléssel szeretnék növelni adataik és alkalmazásaik teljesítményét? Szükségük van a felhőbeli mobilitás szabadságára helyszíni vezérléssel? HPE Cloud Volumes mindezeket az igényeket kielégíti, és még többet is.

HPE Cloud Volumes Block egy felhőalapú tárolási megoldás, amely példátlan választási lehetőséget kínál ügyfeleinek bármely felhőalapú számítási szolgáltató használatára, beleértve az Amazon Web Services-t, az Azure™-t vagy a Google Cloud Platformot, anélkül, hogy kockáztatná a szállítótól való függés vagy a kilépés költségeit.

HPE Cloud Volumes könnyedén migrálja az alkalmazásokat és adatokat az adatközpontokból a felhőbe anélkül, hogy újra kellene konfigurálni, kiküszöbölve a lassú migrációs folyamatokat és biztosítva a kétirányú mobilitást. Emellett gyors és egyszerű másoláskezelési élményt is biztosít, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy azonnali másolatokat készítsenek az adatokról tesztelés/fejlesztés, elemzés és teljesítményfokozás céljából.

Vállalati szintű megbízhatóság, a 256 bites AES-titkosítás és a garantált 99,9999%-os adatelérhetőség kihasználásával a HPE Cloud Volumes bizonyított rendelkezésre állási időt és robusztus biztonságot nyújt ügyfeleinek a teljes infrastruktúrában. Eközben az IT-csapataik globális teljesítmény-betekintést nyernek mind a helyszínen, mind a felhőben a HPE InfoSight segítségével.

Adatlap letöltése

Kérjen hívást egy ALSO-szakértőtől a megoldás konfigurálásához

Bizonyított üzemidő és megbízhatóság

HPE Cloud Volumes vállalati szintű megbízhatóságával, 256 bites AES-titkosításával és garantált 99,9999%-os adatelérhetőségével kiküszöbölheti az állásidőt, a meghibásodásokat és a biztonsági réseket.

Nagyvállalati szintű adatkezelés

Egyszerű, gyors másoláskezelést biztosít, amely azonnali adatmásolatokat kínál a teszteléshez/fejlesztéshez, elemzéshez és teljesítményfokozáshoz. Ügyfelek csak az újonnan módosított adatokért fizetnek, a teljes másolatokért nem.

Egyszerű mobilitás a felhő és a helyszín között

Migrálja könnyedén az alkalmazásokat és adatokat az adatközpontokból a felhőbe anélkül, hogy újra kellene konfigurálni, kiküszöbölve a lassú migrációs folyamatokat és biztosítva a kétirányú mobilitást.

Globális láthatóság a HPE InfoSight segítségével

HPE InfoSight globális átláthatóságot biztosít a helyi adatközpontoktól a felhőig. Prediktív elemzések és a felhasználási trendek segítenek az IT-részlegnek az adatok elhelyezésének optimalizálásában és a jövőre vonatkozó tervezésben.

ALSO előnye – HPE Cloud Volumes

Az ALSO segít kiválasztani és telepíteni a tökéletes HPE Cloud Volumes megoldást. Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nehézségekbe ütközik a tárolási és biztonsági mentési lehetőségek terén?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK