Tárolás Virtuális Gépekhez és Tárolókhoz

Kínáljon fejlett tárolási megoldásokat a virtualizált adatokhoz, és javítsa a teljesítményt, a felhőintegrációt, a felügyeletet és a rendelkezésre állást ügyfelei virtuális infrastruktúrájában.

Emelje új szintre ügyfelei virtualizált környezeteit

Amikor a fizikai rendszereket virtualizált környezetekbe konszolidálják, a virtuális gépek (VM) és tárolók tárolása nagy terhet róhat az IT-erőforrásokra. Ennek az igénynek a kielégítéséhez az IT-részlegeknek kiterjedt tárolókapacitásra, beépített rugalmasságra és tárolási teljesítményre van szükségük, amely képes lépést tartani a nagy mennyiségű véletlenszerű I/O-művelettel.

Virtuális gépekhez és tárolókhoz készült HPE tárolási megoldásokkal ügyfelei több üzleti szempontból kritikus számítási feladatot virtualizálhatnak egyetlen platformon – és az értékteremtés felgyorsításához szükséges teljesítményre, rendelkezésre állásra és megtakarításra tehetnek szert. Nyújtson segítséget a virtuális asztali infrastruktúrák (VDI) biztosításával, a virtuális gépek felügyeletének és biztonsági mentésének engedélyezésével, valamint akár a virtuális gépek és tárolók adatainak a felhőbe való áthelyezésével a hibrid mobilitással

Növelje a virtualizált környezetek teljesítményét és kapacitását

Biztosítsa ügyfeleinek azt a kapacitást és teljesítményt, amellyel a HPE Simplivity révén kezelhetik a virtuális gépek és tárolók intenzív tárolási munkaterhelését.

Virtuális gépek és tárolók zökkenőmentes mobilitása

Virtuális gépek és tárolók kétirányú adatmobilitásának kihasználása a helyszínen és a nyilvános felhőmegoldások, például az AWS, Azure és Google Cloud között.

Felhőalapú biztonsági mentés

Helyezze át ügyfelei biztonsági mentési infrastruktúráját a felhőbe. HPE Cloud Volumes segítségével helyreállíthatják és futtathatják alkalmazásaikat az általuk választott felhőszolgáltatóval.

Fedezze fel a HPE tárolási megoldásait Virtuális Gépekhez és Tárolókhoz

ALSO előnye – tárolás virtuális gépek és tárolók számára

Hagyja, hogy az ALSO segítsen Önnek meghatározni és konfigurálni a tökéletes tárolási megoldást a virtuális gépek és tárolók számára . Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Problémákba ütközik a virtuális gépek és tárolók tárolási lehetőségei terén?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK