VDI-Tárolás Ügyfél-Virtualizáláshoz

Aknázza ki a virtualizált környezetekben rejlő teljes potenciált
gyorsított VDI-tárolási megoldásokkal.

Jobb tárolási teljesítmény virtualizált környezetekben

Ha ügyfelei virtuális asztali infrastruktúrát (VDI) használnak a végponti eszközök kezeléséhez és a munkahelyi mobilitás lehetővé tételéhez, a VDI-környezetek növekedésével kihívást jelenthet számukra az optimális tárolási teljesítmény biztosítása. Legtöbb esetben a hagyományos tárolási architektúrák gyakran nehezen támogatják a nagy VDI-megoldásokat.

Olyan VDI-platformokkal, mint a HPE SimpliVity, ügyfelei megfelelő tárolási teljesítményt érhetnek el az ügyfél-virtualizáció bármely szintjén. Rugalmasan helyezhet üzembe ellenálló, magas rendelkezésre állású tárolót a virtuális gépekhez olyan megoldásokban, amelyek a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig skálázhatók. Ügyfelei a kulcsfontosságú asztali alkalmazásaikat és felhasználói adataikat robusztus adatvédelmi kínálattal védhetik meg, amelyek egyszerűen és azonnal használhatók.

Skálázható telepítés

Kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig terjedő megoldásokkal minden ügyfél VDI-tárolási igényéről gondoskodhat.

Nagyfokú rendelkezésre állás

Nagyfokú rendelkezésre állású tárhely a virtuális gépek és a Virtual Desktop számítási feladataihoz a szolgáltatás állásidejének kiküszöböléséhez.

A kulcsfontosságú adatok és alkalmazások védelme

A robusztus, hatékony adatvédelmi és deduplikációs funkciókkal ügyfelei alkalmazásai és adatai mindig optimalizálva és biztonságban vannak.

Egyszerűség biztosítása

HPE VDI-tárolási megoldások könnyedén telepíthetők, használhatók és karbantarthatók. Csak csatlakoztassa és használja.

A VDI jövője hiperkonvergens

A tárolási teljesítmény komoly kihívást jelent a VDI-környezetekben. Nagyméretű virtuális asztali számítási feladatok, például a CAD és a 3D intenzív IOPS-teljesítményt igényelnek, és a HDD-tárhelyen alapuló hagyományos architektúrák nehezen tudják kezelni az ilyen erőforrás-igényes műveleteket.

HPE hiperkonvergens rendszerei all-flash vagy hibrid tárolót használnak, így ügyfelei felgyorsíthatják a tárolási teljesítményt. Fejlett deduplikáció és tömörítés lehetővé teszi, hogy több virtuális gépet tároljanak az egyes csomópontokon, míg a deduplikált asztali rendszerek hatékony gyorsítótárazásának lehetősége gyakorlatilag kiküszöböli a rendszerindítási és bejelentkezési események során bekövetkező rendszerlassulást.

HPE hiperkonvergens rendszerei továbbfejlesztett adatvédelmi és rendelkezésre állási funkciókat, valamint intelligens erőforrás-skálázhatóságot biztosítanak – ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a VDI-környezetek lépést tartsanak a növekedéssel. HPE hiperkonvergens rendszerei távoli biztonsági mentést és replikációt is kínálnak a felhasználók állandó asztali számítógépeihez egy másodlagos helyszínre vagy a felhőbe, így az ügyfelei még az elsődleges adatközpont teljes elvesztése esetén is ott folytathatják, ahol abbahagyták.

A tökéletes VDI-tárolási megoldás konfigurálása

HPE SimpliVity

Bármilyen méretű vállalat számára, amely át szeretné alakítani infrastruktúráját és támogatni szeretné az intenzív VDI-környezeteket.

További információk

Nimble Storage dHCI

Gyors, megszakítás nélküli teljesítményt igénylő nagyvállalatok számára a Nimble Storage dHCI rugalmasságot biztosít a számítás és a tárolás független skálázásához a kiszámíthatatlan növekedés, valamint az üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazásokhoz szükséges adatrugalmasság és teljesítmény érdekében.

Adatlap letöltése

ALSO előnye – VDI tárolási megoldások

Hagyja, hogy az ALSO segítsen Önnek meghatározni és konfigurálni a tökéletes HPE VDI-tárolási megoldást. Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nehézségekbe ütközik a tárolási és biztonsági mentési lehetőségek terén?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK