BIZTONSÁGI MENTÉS ÉS ADATVÉDELEM

Irányítsa a robbanásszerű adatnövekedést a flash-tárolóba integrált, felhőbe épített adatvédelemmel, amely páratlan biztonsági mentést, archiválást és vészhelyzet utáni helyreállítást biztosít.

Zökkenőmentes hibrid felhőalapú biztonsági mentés és páratlan adatvédelem

Ügyfeleinek szüksége van arra, hogy az adatok azonnal és biztonságosan rendelkezésre álljanak – bárhol és bármikor. A robbanásszerűen növekvő adatmennyiség, az erőforrás-igényes szolgáltatási szintek és a folyamatosan változó fenyegetési környezet azonban egyre nehezebbé teszi a kulcsfontosságú adatok és alkalmazások védelmét.

A HPE biztonsági mentési és adatvédelmi megoldásai páratlan szintű védelmet nyújtanak ügyfeleinek a felhő és a helyszíni IT kombinálásával. Zökkenőmentes, megbízható biztonsági mentést biztosítanak a felhőbe, és automatizált adatvédelmi kezeléssel segítik a komplexitás kiküszöbölését. A fenyegetéseket, hibákat és állásidőt biztonságos biztonsági mentések és magas rendelkezésre állású tárolás csökkenti.

Emellett a fizikai, szoftveresen definiált és felhőalapú megoldások skálázható portfóliójával ügyfelei nagyobb kapacitással, valamint gyorsabb biztonsági mentési és helyreállítási idővel kezelhetik adatnövekedésüket. A piacvezető ISV-partnerek gazdag ökoszisztémájának mélyreható integrációjának köszönhetően a HPE biztonsági mentési és adatvédelmi megoldásai védik a meglévő befektetéseket, és megadják ügyfeleinek azt a szabadságot, hogy úgy védjék és kezeljék adataikat, ahogy csak szeretnék.

Biztonsági mentés a felhőbe

Használja ki a felhőalapú biztonsági mentési és vészhelyreállítási megoldásokat, és védje meg az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú adatokat a jövőben.

A komplexitás csökkentése

Használjon automatizált adatvédelem-kezelési funkciókat a védelem fokozása és az emberi hibák csökkentése érdekében.

Az adatmennyiség növekedésének ellenőrzése

Nagyobb kapacitást, valamint gyorsabb biztonsági mentési és helyreállítási időket érhet el a fizikai, szoftveresen definiált és felhőalapú megoldások skálázható portfóliójával.

A befektetések védelme

Használja ki a piacvezető ISV-partnerek előnyeit ügyfelei meglévő befektetéseinek védelme érdekében.

Ismerje meg a HPE StoreEver biztonsági adatmentési eszközöket

Bevált vállalati biztonsági mentési és tárolási megoldások, amelyek hosszabb ideig és alacsonyabb költséggel őrzik meg az értékes adatokat, miközben ügyfelei adatmennyiség folyamatosan növekszik. A HPE StoreEver Tape Storage megoldások abszolút megbízhatóságot, verhetetlen gazdaságosságot és kiterjedt skálázhatóságot biztosítanak a modern adatközpontok számára.

Ismerje meg a HPE StoreEver Tape Storage megoldást

Az ALSO előnye – HPE biztonsági mentési és adatvédelmi megoldások

Az ALSO segít Önnek a HPE biztonsági mentési és adatvédelmi megoldásainak meghatározásában és konfigurálásában. Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Problémába ütközik a HPE biztonsági mentési és adatvédelmi megoldásaival?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK