Hpe Storeonce Biztonsági Mentési Eszközök

Robusztus másodlagos tárolási megoldások, amelyek
nagyobb egyszerűséggel, nagyobb teljesítménnyel és felhőalapú mobilitás mellett védik az adatokat.

Szüntesse meg az adatvédelem költségeit és összetettségét


Az ügyfelek bonyolult, költséges adatvédelemmel küszködnek az adatmennyiség növekedése miatt? A biztonsági mentési feladatok túl sokáig tartanak, vagy sikertelenek? Kezelje az adatvédelem költségeit, kockázatait és összetettségét a HPE StoreOnce segítségével – lemezalapú, deduplikáló, felhőbe integrált biztonsági mentési rendszerek, amelyek automatizálják a mentést és helyreállítást a hibrid IT számára.

A HPE StoreOnce mindent megvéd a kis távoli irodáktól a vállalati adatközpontokig a fizikai és szoftveresen meghatározott biztonsági mentési eszközök skálázható portfóliójával. Bővített kapacitási lehetőségeket és akár 104 PB-ot biztosít ügyfeleinek egyetlen rendszerben. A HPE StoreOnce minden gigabájtnyi tárhelyet tovább bővít az intelligens deduplikációval, amely garantáltan akár 95%-kal csökkenti a biztonsági mentés költségeit helyben és a felhőben.

Emellett az ügyfelei az iparágvezető, akár 288 TB/h biztonsági mentési sebességet is kihasználhatják, és jelentősen csökkenthetik a komplex kezelési időt az egységes többrendszerű és többhelyszínes láthatóság és vezérlés révén.


Segítsen a vállalkozásoknak nagyobb biztonsággal felgyorsulni

Iparágvezető biztonsági mentési sebesség

Akár 288 TB/h biztonsági mentési sebességet biztosít, és kiküszöböli az állásidőt.

Egyszerűsített kezelés

Csökkentse az adatvédelem kezeléséhez szükséges időt az egységes többrendszerű és többhelyszínes láthatósággal és vezérléssel.

Skálázható kapacitás

A rendelkezésre álló fizikai és szoftveres megoldásokkal a HPE StoreOnce gyorsan tud alkalmazkodni bármely adatközpont adatkapacitás-igényéhez.

Integrált felhő

A zökkenőmentes felhőintegráció egyszerű, hatékony és megbízható biztonsági mentést tesz lehetővé a felhőbe.

Fedezze fel a nagyobb adatszabadságot a HPE Cloud Bank Storage segítségével

Ahogy a hibrid IT egyre gyakoribbá válik a vállalkozások adatközpontjaiban, ügyfelei kihasználhatják a szervezeti hatékonyság és adatvédelem új lehetőségeit. A hibrid IT lehetővé teszi az informatikai részlegek számára, hogy a nagy teljesítményű helyi másodlagos tárolást nyilvános vagy privát felhőalapú tárolással kombinálják. A helyi tárolás segít a biztonsági mentések gyors elvégzésében és a visszaállítások végrehajtásában a felhasználói termelékenység fenntartása érdekében, míg a felhőalapú tárolás skálázhatóságot és alacsonyabb költségeket kínál a biztonsági mentési adatok hosszú távú megőrzéséhez és archiválásához.

A HPE Cloud Bank Storage a HPE StoreOnce rendszerek egyik funkciója, és egyszerű, hatékony és megbízható biztonsági mentést biztosít a felhőbe. Lehetővé teszi, hogy az informatikai részlegek zökkenőmentesen integrálódjanak a választott felhőszolgáltatóval anélkül, hogy külön átjáróra vagy virtuális készülékre lenne szükségük. Ügyfelei csökkenthetik a felhőalapú tárolás idejét, költségeit és hálózati sávszélességét a HPE Cloud Bank Storage rendkívül hatékony deduplikált adatátviteli funkciójával, valamint titkosított, önleíró biztonsági mentési adatokat tárolhatnak az egyszerű felhőalapú vészhelyzeti helyreállítás érdekében.

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

Növelje a biztonsági mentési kapacitást a HPE StoreOnce VSA segítségével

Tudta, hogy ügyfelei bővíthetik HPE StoreOnce megoldásuk kapacitását anélkül, hogy több hardverért kellene fizetniük?

A HPE StoreOnce VSA a virtuális eszközök agilitásával és rugalmasságával bővíti a StoreOnce telepítési lehetőségeit, így nincs szükség dedikált adatvédelmi hardver telepítésére. Az erre a célra létrehozott HPE StoreOnce rendszerek összes funkciója szoftveresen definiált, akár 500 TB felhasználható kapacitású biztonsági mentési célban is elérhető, amely 1 TB-os lépésekben konfigurálható.

Adatlap letöltése

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

Tegye lehetővé a villámgyors biztonsági mentést és helyreállítást a HPE Recovery Manager Central segítségével

A vállalkozások informatikai részlegeire nyomás nehezedik, hogy rövidebb biztonsági mentési időt, gyorsabb helyreállítási időt és egyszerűsített adatvédelmi kezelést biztosítsanak. De ez nehéznek bizonyulhat a hagyományos biztonsági mentési megoldásokkal.

A HPE Recovery Manager Central (RMC) a HPE 3PAR, a HPE Primera és a HPE Nimble all-flash tömböket integrálja a HPE StoreOnce rendszerekkel, hogy gyors, hatékony és egyszerű védelmet biztosítson ügyfelei üzleti szempontból kulcsfontosságú adatai és alkalmazásai számára.

Az elsődleges tárolórendszerek által létrehozott adatpillanatképek felhasználásával az RMC zökkenőmentesen tárolja a másolt adatpillanatképeket a HPE StoreOnce rendszereken. Ezzel az adatvédelmi módszerrel ügyfelei 23x gyorsabb biztonsági mentést és 15x gyorsabb visszaállítást érhetnek el, mint a hagyományos módszerek.

Amikor a mentési pillanatképeket a HPE StoreOnce tárolja, önálló, teljesen független kötetekké válnak. A HPE RMC használatával vészhelyzet esetén visszaállíthatók az eredetire vagy egy másik HPE 3PAR, HPE Nimble vagy HPE Primera tömbre.

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

HPE StoreOnce megoldás kis- és középvállalkozások számára

HPE StoreOnce 3620 rendszer

A HPE StoreOnce 3620 belépő szintű lemezalapú biztonsági mentést és vészhelyzeti helyreállítást biztosít, így ideális kisebb távoli vagy fiókirodák és adatközpontok számára. Ez a 2U biztonsági mentési rendszer 16–31,5 TB használható helyi kapacitást, akár 94,5 TB Cloud Bank-tárolást és akár 14 TB/h átviteli sebességet kínál.

Adatlap letöltése

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

HPE StoreOnce 3640 rendszer

A HPE StoreOnce 3640 skálázható biztonsági mentést és visszaállítást kínál a kis- és közepes méretű adatközpontok számára, és ideális replikációs céleszközt biztosít akár 36 távoli és fiókirodához. Ez a skálázható 2U eszköz 36–108 TB használható helyi kapacitást kínál (frissítési készletekkel), és akár 324 TB-ot a Cloud Bank Storage segítségével. Megoldás a biztonsági mentési időtartamok csökkentésére az akár 18 TB/h átviteli sebességgel.

Adatlap letöltése

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

HPE StoreOnce megoldások középvállalkozások és vállalatok számára

HPE StoreOnce 5200 rendszerek

A HPE StoreOnce 5200 skálázható biztonsági mentést és visszaállítást kínál a kis- és közepes méretű adatközpontok számára, és ideális replikációs célpont akár 64 távoli és fiókirodához. Ez a skálázható 4U eszköz 36–216 TB használható helyi kapacitást kínál (frissítési készletekkel), és akár 432 TB-ot a Cloud Bank Storage segítségével. Jelentősen csökkentheti a biztonsági mentési időtartamokat az akár 33 TB/h átviteli sebességgel.

Adatlap letöltése

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

HPE StoreOnce 5250 rendszerek

A HPE StoreOnce 5250 alkalmas hosszabb távú helyszíni adatmegőrzésre és helyszínen kívüli vészhelyzeti helyreállításra. A közepes és nagyvállalati adatközpontokhoz tervezett kiváló skálázhatóságnak és teljesítménynek köszönhetően ideális replikációs célpont akár 64 távoli vagy fiókirodához. A skálázható 7U-tól 12U-ig terjedő formátumával 36–864 TB használható helyi kapacitást, akár további 1,7 PB-t Cloud Bank Storage megoldással és akár 41 TB/h biztonsági mentési sebességgel.

Adatlap letöltése

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

HPE StoreOnce megoldások nagyvállalatok számára

HPE StoreOnce 5650 rendszerek

A HPE StoreOnce 5650 alkalmas hosszú távú helyszíni adatmegőrzésre és helyszínen kívüli vészhelyzeti helyreállításra. A kategóriájában legjobb skálázhatóságot és teljesítményt nyújtja a nagyvállalati adatközpontok számára, és ideális replikációs célt biztosít akár 192 távoli vagy fiókirodához. A jól skálázható 7U-tól 22U-ig terjedő formátum révén 36 TB-tól 1,7 PB-ig skálázható a használható helyi kapacitás. Akár további 3,5 PB-t is biztosíthat a Cloud Bank Storage segítségével, és könnyedén kezeli a nagy adatmentéseket az akár 47 TB/h átviteli sebességgel.

Adatlap letöltése

Hívjon ALSO szakembert a megoldás konfigurálásához

Az ALSO előnye – HPE StoreOnce

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

Konfigurálja a HPE StoreOnce megoldásokat ALSO szakértői támogatással és útmutatással.

Árajánlatkérési támogatás

Konfigurálja a HPE StoreOnce megoldásokat ALSO szakértői támogatással és útmutatással.

Nehézségekbe ütközött a HPE StoreOnce-megoldások esetében?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK