SWITCH-EK

A hálózatok kiépítésének és kezelésének intelligensebb és gyorsabb módja.

Itt az ideje, hogy fellendítse ügyfelei hálózati teljesítményét

Az IoT, a felhőalapú alkalmazások és adatok, valamint a végfelhasználói mobilitás megjelenésével a régi kapcsolási megoldások nem biztosítják a modern vállalatok számára szükséges teljesítményt és rendelkezésre állást. Az informatikai részlegeknek gyorsabban kell csatlakoztatniuk az új eszközöket, skálázniuk kell az új forgalmi terhelések kezeléséhez, és intelligens betekintést kell nyújtaniuk hálózataik hatékony üzemeltetéséhez és kezeléséhez. Ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani, olyan hálózati kapcsolókra van szükségük, amelyek nagy teljesítményű Wi-Fi-aggregációt, automatizált IoT-felügyeletet és folyamatos hálózati rendelkezésre állást kínálnak.

Aruba kapcsolóportfóliója kifejezetten a felhő-, mobil- és IoT-megoldások számára készült. Az adatközpont-hálózatokhoz való skálázható hozzáférés révén biztosítják a növekvő felhasználói, eszköz- és alkalmazásigényekhez szükséges teljesítményt és megbízhatóságot. Az intuitív felügyeleti eszközök és a beépített elemzések csökkentik az informatikai összetettséget azáltal, hogy csökkentik a módosítások megvalósítására és a hibák elhárítására fordított időt.

Használja ki az Aruba CX kapcsolók forradalmi előnyeit

A legnagyobb erőforrásigényű használati esetek kézben tartása nagy teljesítményű hálózatkezeléssel

Az Aruba CX kapcsolók vezetékes sebességet, multi-gig Ethernetet és nagy Power over Ethernet (PoE) teljesítményt biztosítanak minden kapcsolóporton, ezzel garantálva az optimális hálózati teljesítmény biztosításához szükséges kapacitást és teljesítményt.

Hálózati problémák gyors megoldása intelligens elemzéssel

Az Aruba Network Analytics Engine (NAE) használatával az Aruba CX kapcsolók elosztott, hálózati szintű telemetriát biztosítanak a problémák gyors észleléséhez, kivizsgálásához és kijavításához, még mielőtt azok hatással lennének ügyfelei üzleti tevékenységére.

Időmegtakarítás az intelligens automatizálással

Aruba NetEdit segítségével az Aruba CX kapcsolók kulcsrakész konfigurációs automatizálást biztosítanak, hogy felgyorsítsák a hálózati frissítések bevezetését minimális megszakítással. NetEdit folyamatosan ellenőrzi a módosításokat, hogy azok megfeleljenek az üzleti és hálózati házirendeknek.

Hálózati biztonság növelése dinamikus szegmentálással

Az Aruba Dynamic Segmentation leegyszerűsíti és növeli a hálózati biztonságot azáltal, hogy automatikusan érvényesíti a felhasználó- vagy eszközalapú házirendeket az infrastruktúrában. Ez megkönnyíti az informatikai részleg számára az IoT-, mobil- és egyéb kezdeményezések védelmét, miközben biztosítja, hogy a felhasználók gyorsan és zökkenőmentesen hozzáférjenek a hálózati alkalmazásokhoz.

Ismerje meg az Aruba CX kapcsolóportfóliót

Segítse kisvállalati ügyfeleit az Aruba Instant On 1930 kapcsolókkal

Függetlenül attól, hogy kisvállalati ügyfelei étterem-tulajdonosok vagy technológiai startupok, egy dolog közös bennük: a megbízható, biztonságos és könnyen használható hálózat iránti igény. Vállalkozásuk sikere attól függ, hogy van-e idejük befektetéseik és szolgáltatásaik fejlesztésére, ezért fontos, hogy ne pazaroljanak értékes órákat a hálózati problémák kezelésére.

Az Aruba Instant On 1930 kapcsolókat kifejezetten kisvállalkozások számára tervezték. Fejlett, intelligensen kezelt, rögzített konfigurációjú gigabites funkcionalitást biztosítanak megfizethető áron. A nagy sávszélességű alkalmazásokhoz – például videó- és hangkonferenciákhoz – és a konzisztens csatlakozáshoz készült készülékek megbízható teljesítményt és optimalizált felhasználói élményt kínálnak. Az Instant On mobilalkalmazás vagy a felhőalapú webportál használatával ügyfelei bárhonnan, bármikor gyorsan beállíthatják, figyelhetik és kezelhetik az 1930 kapcsolósorozatot – nincs szükség műszaki szakértelemre.

A beépített biztonsági funkciók megvédik hálózatát a külső fenyegetésektől azáltal, hogy blokkolják a rosszindulatú programok támadásait és távol tartják az illetéktelen felhasználókat a hálózattól. A hálózati forgalom szűrhető és a hozzáférés korlátozható a MAC- és IP-cím alapján.

Továbbfejlesztett kapcsolási lehetőségek biztosítása kisvállalkozások számára

Kisvállalkozások számára tervezve

A megfizethető árnak és az automatikus, intelligens módon felügyelt funkcióknak köszönhetően ügyfelei átvehetik vállalkozásuk irányítását.

Konzisztens teljesítmény jelentős erőforrásokat igénylő alkalmazásokhoz

Megbízható teljesítményt és továbbfejlesztett felhasználói élményt nyújthat hatékony, konzisztens kapcsolattal.

Beépített biztonsági funkciók a teljes védelem érdekében

Tartsa biztonságban ügyfelei vállalkozását folyamatosan fejlődő biztonsági intézkedésekkel és protokollokkal, amelyek blokkolják a rosszindulatú programok támadásait, és távol tartják az illetéktelen felhasználókat a hálózattól.

Egyszerű beállítás és kezelés

Részletes beállítási útmutatást kaphat, és könnyedén kezelheti teljesítményét az Aruba Instant On mobilalkalmazáson vagy a felhőalapú webportálon keresztül.

Ismerje meg az Aruba Instant On 1930 kapcsolókat

Az ALSO előnye – Aruba-kapcsolók

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak az ideális kapcsolási konfiguráció meghatározásához. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nem biztos benne, hogy melyik Aruba kapcsoló a legjobb az ügyfele számára?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK