Aruba Networking

Szerelje fel ügyfeleit olyan innovatív hálózati megoldásokkal, amelyek fejlett digitális élményt nyújtanak és javítják az üzleti eredményeket.

A hálózatok újradefiniálása

Az Aruba Networking az iparágvezető vezeték nélküli, vezetékes, SD-WAN, biztonsági és felügyeleti megoldások rugalmas választékával biztosítja azokat az alapvető szolgáltatásokat, amelyekre ügyfeleinek szüksége van a zökkenőmentes, mobilbarát digitális élmények megteremtéséhez.

Az Aruba Networking megoldásait úgy tervezték, hogy segítsék ügyfeleit abban, hogy biztonságos és megbízható hozzáférést biztosítsanak a belső és felhőalapú szolgáltatásokhoz a mobil felhasználók számára, amelyeket minden nap használnak.

Adja meg ügyfeleinek a szükséges rugalmasságot az Aruba Networking segítségével

Vállalatok és KKV-k számára optimalizálva

Aruba megoldásait úgy tervezték, hogy olyan környezetekben is jól teljesítsenek, ahol a mobil, a hang, a videó és az IoT kulcsfontosságú.

Skálázható architektúra

IT-szakemberek olyan hálózatokat építhetnek ki, amelyek a technológiákkal és viselkedésekkel együtt fejlődnek az igényeknek megfelelően skálázható infrastruktúrával.

Biztonságos kapcsolat

Az egyszerű, adaptív és automatizált biztonsági szoftver környezetfüggő házirendkezelést biztosít, amely megvédi a felhasználókat a biztonsági incidensektől.

Gyakorlatban hasznosítható elemzések

Helyszíni és felhőalapú hálózatkezelés segít az IT-részlegnek optimalizálni a felhasználói élményt, és széles körű, gyakorlatban hasznosítható visszajelzést ad a felhasználói élményről, az elkötelezettségről és a szolgáltatásokról.

Campus-hálózatépítés

Biztonságos, mobil és IoT-kompatibilis – az Aruba campushálózati megoldásai hozzáférési pontokkal, helymeghatározási szolgáltatásokkal, vezérlőkkel és átjárókkal fektetik le ügyfelei IT-infrastruktúrájának alapjait.

További információk

További információk

Növekedésre tervezve – fedezze fel az Aruba kapcsolási portfólióját, és nyújtson hatékony, jövőbiztos megoldásokat ügyfeleinek.

További információk

További információk

Egyszerűen használható telepítési, kezelési és szervezési eszközök, amelyek célja, hogy ügyfelei számára teljes körű ellenőrzést biztosítson az IT-infrastruktúrájuk felett.

További információk

Biztonság

Segítsen ügyfeleinek átvenni az irányítást az Aruba biztonsági megoldásainak teljes körű láthatóságával és kontextust szem előtt tartó házirend-érvényesítésével.

További információk

Aruba Success Stories

Olvassa el ezeket a sikertörténeteket, amelyek lenyűgözően szemléltetik, a vállalatok sikeres digitális átalakulását. Az Aruba technológia használatával új mércét állítottak fel a felhasználói és márkaélmény terén, és minden interakciót újraértelmeztek.

Inspirálódjon ebből a három kiválasztott sikertörténetből:

Hotel Wi-Fi Solutions – The Dolder Grand
Olvassa el most

Aruba enables Palexpo to add digital layer as it elevates exhibitor service expectations
Olvassa el most

Global manufacturer establishes central network control to accelerate digital transformation
Olvassa el most

ALSO nyújtotta előny – Aruba Networking

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak a hálózat konfigurálásával kapcsolatban. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Helyi minősített szakértők

Helyszíni támogatás

Konfigurációs útmutató

Árajánlatkérési támogatás

Hírek üzleti ügyfelek számára
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST