HÁLÓZATKEZELÉS

Teljes körű hálózatkezelési és vezérlési megoldások

Központosított hálózatkezelési tapasztalatok.

Az eszközök és felhasználók igényeinek exponenciális növekedésével a szervezetek nehezen birkóznak meg a többhelyszínes hálózati környezetek kezelésével kapcsolatos összetettséggel. Az informatikai részlegeknek központosított hálózatkezelésre, valamint átfogó elemzésre és átláthatóságra van szükségük a teljesítmény, a biztonság és a műveletek folyamatos optimalizálásához.

Aruba hálózatkezelési megoldásai egyszerűen használható telepítési, kezelési és vezénylési eszközök, amelyeket ügyfelei hálózati infrastruktúrájának és üzemeltetési igényeinek kielégítésére terveztek. Az ügyfelek kihasználhatják az AIOps által biztosított gyakorlatban hasznosítható hálózati elemzéseket, valamint riasztásokat és jelentéseket, hogy hálózatuk továbbra is megfelelően működjön.

Aruba Airwave

Helyszíni hálózatkezelés több szállítótól származó területi hálózatokhoz

Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok részletes áttekintését kínáló AirWave a helyszíni területi környezetek vezető felügyeleti platformja. Az AirWave proaktív módon figyeli az összes csatlakoztatott dolog állapotát és teljesítményét, és minden olyan információt biztosít az IT-csapatok számára, amelyre szükségük van a digitális munkahely termelékenységének növeléséhez.

További információk

ALSO előnye – Aruba-hálózatkezelés

ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak a megfelelő hálózatkezelési termékek meghatározásához az ügyfelei számára. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Segítségre van szüksége a legjobb Aruba hálózatkezelési megoldás konfigurálásához ügyfele számára?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK