ARUBA AIRWAVE

Központosított, helyszíni láthatóság és felügyelet
több gyártótól származó vezetékes és vezeték nélküli hozzáférési hálózataihoz

Alakítsa át ügyfelei elavult hálózatkezelő rendszereit

A hálózati igények növekedésével a vállalati infrastruktúrák és a több gyártótól származó hálózatok kezelése bonyolulttá és nehezen felügyelhetővé válhat. Az informatikai részlegek túl gyakran küzdenek azzal, hogy elavult eszközökkel vagy szabadalmaztatott felügyeleti rendszerekkel kezeljék kritikus vezetékes és vezeték nélküli hálózataikat. Ügyfeleinek új megközelítésre van szükségük a hálózatkezeléshez, amely intelligens, felhasználóközpontú felügyeleti eszközöket biztosít, amelyek megfelelnek a mobil és elosztott hálózati környezetek növekvő igényeinek.

Ügyfelei számára, kiknek holisztikus, könnyen használható hálózatkezelési megoldásra van szükségük, az Aruba Airwave a válasz. Ez egy sokoldalú hálózatkezelő platform, amely számos funkciót képes támogatni az érintés nélküli kiépítéstől és az ügyfelek jobb láthatóságától a forgalomelemzésig, a jelentéskészítésig és a több gyártótól származó integrációig. Az intuitív kezelőfelülettel és felhasználóközpontú megközelítéssel az AirWave úgy készült, hogy javítsa a szolgáltatás minőségét, és segítse az informatikai részleget a jobb döntések meghozatalában.

A döntéshozatal javítása intelligens betekintésekkel

A döntéshozatal javítása intelligens betekintésekkel

A problémák gyorsabb megoldása holisztikus felügyelettel és globális láthatósággal

Védje a teljes hálózatot a RAPIDS™ Rogue Detection segítségével

Az ALSO előnye – Aruba Airwave

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak az Aruba Airwave legjobb használati eseteivel kapcsolatban. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nem biztos benne, hogy milyen formában biztosítsa az Aruba Airwave megoldást ügyfeleinek?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK