ARUBA CENTRAL

Teljes körű szolgáltatásbiztonság, MI-elemzések és egységes infrastruktúra-kezelés a területi, fiók-, távoli és adatközpont-hálózatokhoz.

Egyszerű hálózati konfiguráció és műveletek

Ahogy az üzleti és felhasználói igények folyamatosan fejlődnek, az informatikai részlegek egyre összetettebb hálózattal szembesülnek.

A vállalati szintű felhasználók, a forgalom és a házirendek felügyelete és kezelése elosztott környezetekben gyakran megköveteli, hogy a rendszergazdák különböző alkalmazásokat vagy kezelési konzolokat használjanak. Ez azt jelenti, hogy az adatok és a hálózati funkciók több gyártó és szoftveralkalmazás között oszlanak meg, így a kezelési folyamat időigényes és nem hatékony.

Egyszerűsítse ügyfelei hálózati műveleteit az Aruba Central – egy egységes, felhőalapú központ – segítségével, amely fejlett elemzéseket és globális átláthatóságot biztosít a megbízható, mindig bekapcsolt hálózati infrastruktúra érdekében.

Aruba Central segítségével ügyfelei egy egyszerű, biztonságos és költséghatékony platformot használhatnak az elosztott hálózati környezetek telepítéséhez, kezeléséhez és felügyeletéhez. Felhőalapú technológia használatával az Aruba Central teljes körű AI betekintést, biztonságot és egységes infrastruktúra-kezelést biztosít a területi, fiók, távoli és adatközponti hálózatok számára – mindezt egyetlen képernyőn.

Használja ki az intelligens felhőhálózat-kezelés előnyeit az Aruba Central segítségével

A hálózati műveletek egyszerűsítése

Csökkentheti az összetettséget, és időt takaríthat meg a felhasználók beléptetése és az eszközök üzembe helyezése során az érintés nélküli kiépítéssel és az egyszerű beállítási varázslókkal.

Hálózatkezelés központosítása a felhőből

Ügyfeleinek gyors és egyszerű hozzáférést biztosíthat a hálózataik, eszközeik és ügyfeleik kezeléséhez, elemzéséhez és karbantartásához szükséges adatokhoz egyetlen ablakból.

Az AIOps megoldással kapcsolatos problémák azonosítása és megoldása

A gépi tanulás, az automatizált munkafolyamatok és a folyamatos figyelés teljes rálátást biztosít ügyfeleinek a hálózat állapotára, az alkalmazások teljesítményére és a felhasználói élménnyel kapcsolatos problémákra.

Az állásidő megszüntetése továbbfejlesztett felhőbiztonsággal és megbízhatósággal

Valósítsa meg a legigényesebb felhasználási eseteket és biztosítson biztonságos, mindig bekapcsolt infrastruktúrát az Aruba Central segítségével.

ALSO előnye – Aruba Central

ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak az Aruba Central fő használati eseteivel kapcsolatban. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nehezen tudja meghatározni az Aruba Central megoldást az ügyfelei számára?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK