Biztonság

Olyan rugalmas védelmi megoldásokat kaphat, amelyek védik a hálózat integritását, és kordában tartják a növekvő felhasználói és eszközigényeket.

Teljes körű védelem ügyfelei hálózatai számára

Az IT-részlegek egyre több hálózatbiztonsági kihívással szembesülnek. Az összetett IoT-problémáktól a növekvő felhasználói, eszköz- és szabályzatigényekig a szervezetek minden eddiginél jobban ki vannak téve a támadásoknak. Megfelelő eszközökre van szükségük a mögöttes infrastruktúra gyors programozásához és a hálózaton keresztül minden IOT- és mobileszköz hozzáférésének ellenőrzéséhez.

Az Aruba biztonsági megoldásaival ügyfeleinek láthatóságot, profilalkotást, automatikus házirend-érvényesítést, BYOD-bevezetést és még sok mást kínálhat a fenyegetések elleni védelem és a végfelhasználói élmény javítása érdekében.

ALSO előnye – Aruba-hálózatkezelés

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak az Aruba biztonsági termékeivel kapcsolatban. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Segítségre van szüksége a legjobb Aruba biztonsági megoldás konfigurálásához ügyfele számára?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK