Aruba ClearPass

A legfejlettebb hálózati hozzáférés-vezérlő platform a piacon

Teljes körű hálózatbiztonsági megoldás kiépítése

A hálózati rendszergazdák azzal a kihívással szembesülnek, hogy a különböző végfelhasználói eszközök széles skáláját kell támogatniuk. Ezen eszközök felügyeletének és biztonságának felügyelete összetett és időigényes folyamat lehet. De nem ez az egyetlen probléma. Mivel minden eddiginél több alkalmazottnak van szüksége vállalati hálózati kapcsolatra a személyes eszközeiről, az informatikai részlegek már nem tudják vezérelni a hálózat összes végpontját, ami csak növeli az informatikai részlegekre nehezedő bevezetési és biztonsági nyomást.

Szóval, hogyan kaphat az informatikai részleg áttekintést minden csatlakoztatott eszközről? Hogyan döntenek arról, hogy az egyes eszközök és felhasználók milyen szintű hálózati hozzáférést kapnak? És hogyan biztosíthatják hálózatuk biztonságát? Ne keressen tovább, hiszen itt az Aruba ClearPass – egy házirendkezelő platform, amelyet arra terveztek, hogy könnyedén bevezesse az új eszközöket, különböző hozzáférési szinteket biztosítson, és biztonságban tartsa a hálózatokat. A ClearPass számos modult használ a funkciók átfogó készletének biztosításához, amelyek lefedik a hálózat láthatóságát, a házirend- és hozzáférés-vezérlést, a vendégátépítést és az eszközállapot-ellenőrzéseket.

Alkalmazkodjon a változó eszköz- és felhasználói igényekhez a szabályzatok hatékony betartatásával

A dedikált ellenőrzés nélküli láthatóság sebezhetővé teheti a szervezeteket a biztonsági kockázatokkal szemben. ClearPass Policy Manager segítségével azonban az informatikai részleg szerepkör- és eszközalapú hálózati hozzáférés-vezérlést biztosíthat az IoT-, a BYOD- és a vállalati eszközök számára bármilyen infrastruktúrában. A Policy Manager intelligens házirendeket vázol fel, amelyek szabályozzák a hálózathoz való hozzáférést, automatikusan megadva vagy megtagadva a felhasználói hozzáférési jogokat az eszköz típusa, tulajdonosi állapota vagy operációs rendszere alapján.

Emellett a ClearPass Onboard támogatja a biztonságos önkiszolgáló képességeket a BYOD használati eseteihez, megkönnyítve a végfelhasználók számára a hálózathoz való hozzáférést, csökkentve a dedikált informatikai támogatás szükségességét. Felhasználók biztonságosan konfigurálhatják saját eszközeiket vállalati használatra vagy internet-hozzáférésre az előre meghatározott rendszergazdai házirendvezérlők alapján.

ClearPass Guest használatával a nem informatikai személyzet ideiglenes vendégfiókokat hozhat létre a biztonságos internet-hozzáférést igénylő látogatók számára. Nagymértékben testreszabható portálok könnyen használható, mobilbarát bejelentkezési eljárásokat biztosítanak a látogatók igényeinek kielégítésére a vállalati, kiskereskedelmi, oktatási vagy nagy nyilvános helyszínek esetében. Ez időt takarít meg, és biztosítja, hogy minden látogatói hozzáférés szabályozott legyen, és megfeleljen a hálózati biztonsági keretrendszernek.

Adatlap letöltése

Védje meg a legfontosabb dolgokat a legfejlettebb hálózati biztonsági platformmal

Univerzális eszközláthatóság és intelligens profilkészítés

Aruba ClearPass Device Insight holisztikus láthatóságot biztosít a teljes hálózaton az összes csatlakoztatott eszköz intelligens felderítésével és profilkészítésével.

A házirendek hatékony érvényesítése

Aruba ClearPass Policy Manager intelligens házirendeket vázol fel, amelyek szabályozzák a hálózathoz való hozzáférést, automatikusan megadva vagy megtagadva a felhasználói hozzáférési jogokat az eszköz típusa, tulajdonosi állapota vagy operációs rendszere alapján.

Valós idejű reagálás a biztonsági fenyegetésekre

ClearPass OnGuard segítségével a hálózatkezelők biztonsági és megfelelőségi paramétereket állíthatnak be annak biztosítása érdekében, hogy bizonyos követelmények teljesüljenek, mielőtt az eszközök csatlakoznának a hálózathoz.

Harmadik féltől származó biztonsági megoldások integrációja

Aruba ClearPass Exchange lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy harmadik féltől származó technológiát integráljanak a ClearPass megoldással, holisztikus házirend-érvényesítést és láthatóságot biztosítva.

ALSO előnye – Aruba ClearPass

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak az Aruba ClearPass ideális használati eseteivel kapcsolatban. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Segítségre van szüksége a legjobb Aruba ClearPass megoldás konfigurálásához ügyfele számára?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK