HPE MSA

Fokozott teljesítmény, beépített hibrid flash és automatizált rétegezés az ügyfelek alkalmazásainak felgyorsítása érdekében.

Vállalati szintű tárolás KKV-árakon

Ügyfelei számára problémát jelent az adatnövekedés? Szigorú költségvetésből gazdálkodnak? Mi történik, ha a jelenlegi tárolási platformjuk nem skálázható tovább? HPE Modular Smart Array (MSA) sorozat lehet az a megoldás, amit keresnek.

Az iparág vezető belépő szintű hibrid flash tárolási megoldásaként az MSA sorozat egyszerű és megfizethető tárolótömböt kínál, amely ideális kis és távoli irodai telepítésekhez. Az SSD-meghajtók, vállalati vagy középvonali SAS-lemezmeghajtók bármilyen kombinációjával való skálázás lehetőségével az ügyfelek az adatigényük növekedésével is folytathatják a kapacitásfokozást.

Másodpercenkénti akár 200 000 bemeneti/kimeneti művelet (IOPS) elvégzésének képességével a HPE MSA sorozat kiemelkedő alkalmazásgyorsítást biztosít a KKV-k számára, vállalati szintű tárolást kínálva alacsonyabb költségek mellett.

Fejlett adat- és védelmi szolgáltatások egyszerűen

HPE MSA telepítése és karbantartása egyszerű – nincs szükség korábbi tárolási szakértelemre. Ez teszi a HPE MSA-t tökéletessé azon ügyfelek számára, akik nem rendelkeznek dedikált IT-részleggel. HPE MSA Advanced Data Services LTU-nak köszönhetően ügyfelei kihasználhatják az automatizált rétegezés előnyeit, amely dinamikusan reagál a számítási feladatok változásaira az optimalizált teljesítmény és a csökkentett működési költségek érdekében.

Ha adatvédelemről van szó, a HPE MSA Snapshot szoftver helyreállítási pontokat hoz létre ügyfelei adataihoz, képet készítve az adataik állapotáról. Pillanatképek ezt követően akkor is megmaradnak, ha az adatok folyamatosan változnak. Hiba esetén bármely korábbi pillanatképből helyreállíthatják az adatokat.

Megfizethető

Vállalati szintű tárolás KKV-árakon.

Egyszerű

Könnyen telepíthető, használható és karbantartható. Zökkenőmentes.

Skálázható

Bővíthető kapacitás, amely az ügyfelek üzleti és adatigényeinek növekedésével együtt növekszik.

Gyorsított alkalmazásteljesítmény

Másodpercenként 200 000 bemeneti/kimeneti műveletet (IOPS) hajt végre a jobb alkalmazásteljesítmény érdekében.

HPE MSA-modellek

Flash-kompatibilis hibrid tárolórendszerek, amelyek egyszerű, hatékony és megfizethető alkalmazásgyorsítást biztosítanak a KKV-k nagy erőforrásigényű számítási feladataihoz.

MSA 1060

Alacsony költségű, belépő szintű SAN-tárolás

 • Max. négy polc (1+3)
 • 150k RR IOPS (max.)
 • 6 GB/s szekvenciális

UGRÁS AZ IQUOTE MEGOLDÁSRA

HPE MSA 2060

Rugalmas, nagy teljesítményű tárolás

 • Titkosított tárolási megoldás
 • Max. tíz polc (1+9)
 • 325k RR IOPS (max.)
 • 13 GB/s szekvenciális

UGRÁS AZ IQUOTE MEGOLDÁSRA

HPE MSA 2062

Költséghatékony, hibrid tárolás

 • 3,84 TB SSD
 • Max. tíz polc (1+9)
 • 325k RR IOPS (max.)
 • 13 GB/s szekvenciális

UGRÁS AZ IQUOTE MEGOLDÁSRA

Töltsd le most: az új HPE MSA Tárolási Megoldás Szórólapokat

Az új HPE MSA Tárolási Megoldás Szórólapok letölthetők az HPE InfoHub által biztosítottakban, melyek egyszerű, lépésről lépésre történő útmutatást nyújtanak a legjobb HPE MSA Tárolási megoldások konfigurálásához az SMB ügyfelek számára.

Szállítsd le ügyfelednek szükséges vállalati szintű tárolási megoldást! Válaszd ki a terméket a webáruházban a "⚙" szimbólumra kattintva, hogy közvetlenül eljuss a HPE iQuote-hoz, és konfigurálj egy tároló tömböt az új HPE MSA Tárolási Megoldás Szórólapjaink segítségével!

ALSO előnye – HPE MSA tárolási megoldások

Hagyja, hogy az ALSO segítsen Önnek meghatározni és konfigurálni a tökéletes HPE MSA tárolási megoldást. Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nehézségekbe ütközik a tárolási és biztonsági mentési lehetőségek terén?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK