Aruba Networking

Szerelje fel ügyfeleit olyan innovatív hálózati megoldásokkal, amelyek fejlett digitális élményt nyújtanak és javítják az üzleti eredményeket.

Multifunkcionális, teljesen vezeték nélküli élmények területi hálózatokhoz

Ahogy a szervezetek túllépnek az elszigetelt környezeteken a területszintű hálózatok felé, az informatikai rendszergazdáknak minden eddiginél több felhasználót kell támogatniuk és nagyobb forgalmat kell kezelniük. A hálózati hozzáférés kiépítése bárhol, bármilyen eszközön, a kiterjedt kapacitás fenntartása mellett alapvető képességek ezeknek a sűrű és változatos hálózati igényeknek a kielégítéséhez

Ezenkívül a felhőalkalmazások üzembe helyezése, a hálózati műveletek automatizálása és a zökkenőmentes IOT-megoldások konfigurálása egyszerű, központosított felügyeleti platformoktól és innovatív helymeghatározási szolgáltatásoktól függ, amelyek növelik a hatékonyságot és a felhasználói élményt. Az Aruba megoldásaival ügyfelei multifunkcionális, teljesen vezeték nélküli ökoszisztémává alakíthatják területi hálózati környezetüket.

Tekintse át az Aruba területi hálózati portfólióját

Az Aruba területi hálózati megoldásainak portfóliójával ügyfelei olyan vezeték nélküli infrastruktúrát építhetnek ki, amely túlmutat az egyszerű csatlakozáson. A hozzáférési pontok, helymeghatározási szolgáltatások, átjárók és vezérlők használatával a hálózati rendszergazdák javíthatják felhasználói környezetüket, és gazdag, helynek megfelelő élményt nyújthatnak, miközben fenntartják az optimális hálózati kapacitást és kapcsolatot.

Hozzáférési pontok

A hozzáférési pontok egyszerű, nagy teljesítményű és villámgyors Wi-Fi-csatlakozási és helymeghatározási szolgáltatásokat nyújtanak bármilyen beltéri vagy kültéri környezetben.

További információk

Távoli hozzáférési pontok

A távoli hozzáférési pontok lehetővé teszik ügyfelei számára, hogy biztonságosan konfigurálják, figyeljék és kezeljék a Wi-Fi-hálózatokat és a helymeghatározási szolgáltatásokat bárhol a világon.

További információk

Átjárók és vezérlők

Az Aruba-vezérlők és -átjárók vállalati szintű hálózatkezelést, intuitív, felhőre kész felügyeletet és továbbfejlesztett végfelhasználói kapcsolatot és szolgáltatásokat kínálnak.

További információk

Aruba helymeghatározási szolgáltatások

Az Aruba helymeghatározási szolgáltatások portfóliója lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy új és kreatív módon lépjenek kapcsolatba fogyasztóikkal és alkalmazottaikkal.

További információk

ALSO előnye - Aruba területi hálózati megoldások

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak a területi hálózat konfigurálásával kapcsolatban. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Hírek üzleti ügyfelek számára
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK