HELYMEGHATÁROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Kapcsolja össze az embereket, helyeket és dolgokat egy intuitív mobil világban.

Digitális és a fizikai világ közötti szakadék áthidalása

A helymeghatározási szolgáltatások áthidalják a digitális és a fizikai világ közötti szakadékot. A Wi-Fi és a Bluetooth technológia erejét kihasználva a helymeghatározási szolgáltatások segítenek a végfelhasználóknak a beltéri helyeken való navigálásban, a barátok megtalálásában és még az elvesztett eszközök megtalálásában is – mindezt mobileszközeik segítségével.

Az Aruba helymeghatározó szolgáltatásaival ügyfelei megkapják a lehetőséget, hogy átalakítsák irodáikat, helyszíneiket és telephelyeiket azáltal, hogy összekapcsolják az embereket a helyekkel és dolgokkal. Ha kombinálják az Aruba Meridian alkalmazásokat az Aruba-jelzőkkel és -címkékkel, ügyfelei beltéri térképet, részletes útvonaltervet, eszközkövetést és közelségalapú értesítéseket kínálhatnak alkalmazottaiknak és látogatóinak. Ezzel az élvonalbeli technológiával ügyfelei gazdag, vonzó mobil felhasználói élményt nyújthatnak, egyszerűsíthetik a munkafolyamatokat, és az erőforrás-felhasználást csúcson tarthatják.

Keltse életre mobilra optimalizált környezetét az Aruba Meridian segítségével

Térképezés és útvonalválasztás

Könnyedén feltöltheti és kezelheti a helyszín alaprajzát és a figyelmet igénylő helyeket. Térképek megtekintése iOS- vagy Android-eszközökön, illetve szabványos webböngészőben.

Kék pontos útvonalkeresés

Használja az Aruba-jelzőket, hogy elhelyezze a kék pontot a térképen, és megmutassa felhasználóinak, hol vannak.

Eszközkövetés

Támogassa az értékes tárgyak – például kiskereskedelmi készletek vagy kórházi berendezések – nyomon követését alaprajzok, Aruba-címkék és BLE-kompatibilis WLAN-infrastruktúra segítségével.

Kampányok

Erősítse meg promócióit és helyhez kapcsolódó ajánlatait az Aruba-jelzőkkel kompatibilis közelségalapú értesítésekkel.

AppMaker

Gyorsan létrehozhat egyedi márkájú mobilalkalmazásokat mobilos aktivitás- vagy eszközkövetéshez.

Segítsen ügyfelei végfelhasználóinak megtalálni a helyüket az Aruba-jelzőkkel

Az Aruba-jelzők olyan Bluetooth Low Energy (BLE) eszközök, amelyek beltéri helymeghatározási és útkeresési szolgáltatásokat, valamint közelségérzékeny leküldéses értesítéseket biztosítanak. Ezek a kicsi, alacsony fogyasztású vezeték nélküli jeladók rendszeres jeleket sugároznak, amelyeket az iOS- és Android-eszközökön lévő mobilalkalmazások fogadhatnak.

Egy kompatibilis mobileszközön futó Meridian-alapú alkalmazással a végfelhasználók egy világító ék pontot látnak, amely valós idejű, beltéri tartózkodási helyüket mutatja a térképen. Megoszthatják tartózkodási helyüket kollégáikkal és barátaikkal, és közelségérzékeny

Ismerje meg az Aruba-jelzőket

Nagy értékű eszközök nyomon követése az Aruba-címkékkel

Címkézze meg az értékes kellékeket, és találja meg őket könnyedén

A valós idejű helymeghatározó rendszer segítségével az Aruba-címkék lehetővé teszik ügyfelei számára, hogy gyorsan figyelemmel kísérjék és pontosan meghatározzák a nagy értékű eszközök helyét.

Eszközcímkék egyszerű konfigurálása

Az Aruba Tags Configuration App bármely iOS-okostelefont vagy -táblagépet mobil címkekonfigurációs eszközzé alakít. Csak olvassa be a címke hátoldalán található QR-kódot, és adja meg a megfelelő adatokat egy valós idejű adatbázis létrehozásához.

Javítsa az eszközkövetést Meridian-integrációval

Az Aruba Meridian alkalmazások az Aruba-címkékkel együttműködve támogatják az értékes tárgyak nyomon követését.

Az ALSO előnye – Aruba helymeghatározási szolgáltatások

Az ALSO tanúsított Aruba-szakértői készen állnak arra, hogy megoldásalapú tanácsokkal és útmutatással szolgáljanak a tökéletes helymeghatározási szolgáltatás kiépítéséhez ügyfelei számára. Termék- és értékesítési szakértőkből álló csapatunk naprakészen tartja Önt a legfrissebb Aruba-termékinformációkról. Akár helyszíni felméréseket is végezhetnek az Ön nevében egyes partnerprojektekhez.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Segítségre van szüksége az Aruba helymeghatározási szolgáltatásainak konfigurálásához ügyfelei számára?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt Aruba-szakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK