3RD GEN INTEL® XEON® PROCESSZOROK

Érjen el többet a rugalmas, nagy teljesítményű CPU-kkal

Ismerje meg az Intel legújabb processzortechnológiáját, amely segít megalapozott döntést hozni, amikor processzorokat választ a következő kiszolgálóvásárláshoz.

Új generációs Intel-processzortechnológia

A 3. generációs Intel® Xeon® processzorokat úgy tervezték, hogy a biztonságos, agilis és hibridfelhős adatközpontok alapját képezzék. Továbbfejlesztett hardveralapú biztonságnak és a kivételes többfoglalatos feldolgozási teljesítménynek köszönhetően ezek a processzorok kulcsfontosságú számítási feladatokhoz, gépi tanuláshoz, mesterséges intelligenciához, nagy teljesítményű feldolgozáshoz (HPC) és többfelhős számítási feladatokhoz készültek. Akár 40 maggal is kapható.

Legfontosabb előnyök áttekintése

Megbízható, hardveres adatszolgáltatásnak köszönhetően ezek a CPU-k fejlesztéseket biztosítanak az I/O-, memória-, tárolás- és hálózati technológiák terén, hogy hasznosítsák az egyre inkább adatközpontú világunk gyakorlatban hasznosítható információit.

Tudja meg, hogy a 3. generációs Intel® Xeon® processzorok hogyan javíthatják ügyfelei adatközpontjait.

Minden kihívásra kész

Felhőbeli, vállalati, HPC, hálózati, biztonsági és IoT-számítási feladatokhoz optimalizálva 8-40 nagy teljesítményű maggal, valamint frekvencia-, funkció- és teljesítményszintek széles skálájával.

Beépített MI-gyorsítás

Az egyetlen adatközponti CPU beépített MI-gyorsítással, végpontok közötti adatelemzési eszközökkel és intelligens megoldások ökoszisztémájával.

Továbbfejlesztett felhőteljesítmény

Kifejezetten a felhőbeli számítási feladatok igényeihez és az XaaS-környezetek széles körének ellátásához készült.

Kiemelkedő teljesítmény

Kiegyensúlyozott, hatékony architektúrán alapul, amely növeli az alapvető teljesítményt, a memóriát és az I/O-sávszélességet, hogy felgyorsítsa a különböző számítási feladatokat az adatközponttól az intelligens peremhálózatig.

Megbízható teljesítmény

  • Egyes 3. generációs Intel® Xeon® processzorok processzoronként akár 28 magot is támogatnak négy- és nyolcfoglalatos konfigurációkban, ami jobb teljesítményt, átviteli sebességet és CPU-frekvenciákat biztosít.
  • A négy-nyolc foglalatos, 3. generációs Intel® Xeon® processzorok többfoglalatos magszámlálási sűrűséget biztosítanak, platformonként akár 224 maggal 8 foglalatos konfigurációban.
  • Akár hat Intel UltraPath Interconnect (Intel UPI) csatorna növeli a platform skálázhatóságát és javítja a CPU-k közötti sávszélességet a nagy I/O-igényű munkaterhelések esetén, agilis egyensúlyt kínálva a jobb átviteli sebesség és az energiahatékonyság között.

Intel Deep Learning Boost

Beépített munkaterhelés és szolgáltatásgyorsítás
Az Intel Deep Learning Boost (Intel DL Boost) gyorsítás kifejezetten azért van beépítve, hogy rugalmasan futtathasson összetett MI-számítási feladatokat ugyanazon a hardveren, mint az ügyfelek meglévő számítási feladatait.

  • Az int8 megoldással – amely minden 3. generációs Intel® Xeon® processzoron elérhető – a Vector Neural Network Instructions (VNNI) javítja a következtetési munkaterhelést a számítási erőforrások maximális kihasználásával, a gyorsítótár kihasználtságának javításával és a sávszélesség lehetséges szűk keresztmetszeteinek csökkentésével.
  • Bizonyos 3. generációs Intel® Xeon® processzorokon elérhető bfloat16 segítségével az iparág első x86-os támogatása a Brain Floating Point 16-bit (blfoat16)5 technológiában továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát eredményez az Intel® Deep Learning Boost segítségével.

Teljes biztonság

A 3. generációs Intel Xeon® processzorok forradalmi előrelépést jelentenek az adatvédelem és a biztonság terén, és tartalmazzák az Intel® SGX megoldást, amely használat közben védi az adatokat és az alkalmazáskódot, így új módszereket tesz lehetővé a megosztott adatok felhasználásával való együttműködésre az adatbiztonság veszélyeztetése nélkül.

Intel SGX biztonságos tereket hoz létre a memóriában, ahol az adatok és az alkalmazáskódok ellenőrizhetők, védhetők és privátak maradhatnak a feldolgozás során.

Tartsa elkülönítve az adatokat és a kódot, és védje jobban a behatolókkal, a rosszindulatú szoftverekkel és még a felhőszolgáltatókkal szemben is.

A felhő valódi rugalmassága

Legújabb, 3. generációs Intel Xeon® processzorok több éves felhőinnovációra épülnek, és beépített mesterséges intelligenciával, Intel® Crypto Acceleration technológiával és fejlett biztonsági képességekkel igazodnak ügyfelei egyedi igényeihez.

Nyílt szabványokra és API-kra épülő, teljesen optimalizált szoftverrel és hardveres biztonsággal rendelkező 3. generációs Intel® Xeon® processzorok könnyedén skálázhatók.

Rugalmasan fejlesztheti ügyfelei infrastruktúráját a változó igényeknek megfelelően, ezáltal egyszerűsítve a költségeket és javítva az adatgazdálkodást.

Relációs adatbázis

Elemzések

MI

Webszolgáltatások

Virtuális asztal (VDI, WVD)

3. generációs Intel® Xeon® alapú HPE Proliant DL kiszolgálók kompatibilitása

A 3. generációs Intel Xeon Scalable processzorok a következő kiszolgálókkal kompatibilisek:

HPE ProLiant DL 380 Gen 10 Plus

HPE ProLiant DL 360 Gen 10 Plus kiszolgálók

Készen áll a konfigurálásra?

Konfigurálja most az Intel-processzorokkal rendelkező kiszolgálókat az iQuote-ban.

UGRÁS AZ IQUOTE MEGOLDÁSRA

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK