HPE-kiszolgálók és -rendszerek

A HPE segítségével ügyfelei a világ legokosabb és legbiztonságosabb kiszolgálóinak előnyeit élvezhetik, amelyek nagyobb agilitást, biztonságot és gazdasági ellenőrzést biztosítanak.

Biztosítsa ügyfeleinek a HPE-kiszolgálók és az ALSO-szolgáltatáskínálat kombinált előnyeit

Hagyja, hogy az ALSO legyen az útikalauza a világ legkelendőbb kiszolgálóportfóliójához. Iparágvezető HPE-szakértelmünkkel és személyre szabott ajánlási szolgáltatásainkkal segíthetünk Önnek abban, hogy az ügyfél munkaterheléséhez a megfelelő rendszert igazítsa.

HPE Infosight

Intelligens, MI-alapú informatikai műveletek, amelyek online állapotban tartják ügyfelei kiszolgálóit azáltal, hogy automatikusan észlelik és kijavítják a gyakori infrastrukturális problémákat.

Agilitás

Korlátlanul konfigurálható „szoftveresen definiált infrastruktúra” érhető el virtuális számítási, hálózatkezelési és tárolási készletekkel, amelyek bármely hálózathoz lefoglalhatók.

Fokozott biztonság

HPE új Silicone Root of Trust technológiájával a biztonság be van építve a kiszolgáló hardverébe. HPE egyedi iLO szilikonjának és a kriptográfiailag védett rendszerindítási folyamatnak köszönhetően a bootkit és firmware elleni támadások lehetetlenné válnak.

Megfizethető teljesítmény

HPE kiszolgálómegoldásai kiemelkedő teljesítményt és képességeket kínálnak olyan áron, amely szinte bármilyen üzleti igénynek vagy méretnek megfelel.

HPE-kiszolgálók és -rendszerek raktáron

UGRÁS AZ ALSO WEBÁRUHÁZRA

HPE ProLiant MicroServerek

Mutassa be ügyfeleinek a kisvállalati környezetek számára tervezett, rugalmas és megfizethető belépő szintű kiszolgálót.

Ismerje meg a HPE ProLiant MicroServereket

HPE ProLiant ML kiszolgálók

Segítsen ügyfeleinek nagyobb lépéseket tenni vállalati szintű biztonsággal, megbízhatósággal és bővíthetőséggel, méghozzá alacsonyabb költségek mellett.

HPE-toronykiszolgálók összehasonlítása

HPE ProLiant DL kiszolgálók

A modern adatközpontok számára tervezett HPE ProLiant DL kiszolgálók nagy sűrűséget, hatékonyságot és skálázhatóságot biztosítanak állványba szerelhető formában.

HPE-rack kiszolgálók megtekintése

HPE Synergy összeállítható rendszerek

Alakítsa át ügyfelei adatközpontjait rugalmas erőforrás-ellátással és virtualizált kiszolgálómegoldásokkal, amelyek megszüntetik a kevésbé hatékony folyamatokat és felgyorsítják az IT-szolgáltatások nyújtását.

Ismerje meg az összeállítható és hiperkonvergens HPE-rendszereket

HPE Simplivity hiperkonvergens rendszerek

Robusztus fizikai infrastruktúrát építhet ki, amely erőt, intelligenciát és egyszerűséget biztosít ügyfelei kiszolgálói környezetéhez.

Ismerje meg a HPE Simplivity megoldást

HPE-állványok és -tápellátás

Robusztus fizikai infrastruktúrát építhet ki, amely erőt, intelligenciát és egyszerűséget biztosít ügyfelei kiszolgálói környezetéhez.

HPE-állványok és -tápellátás böngészése

ALSO nyújtott előnyök – kiszolgálók és rendszerek

Az ALSO egyedülálló módon segít Önnek a HPE-kiszolgálók és -rendszerek konfigurálásában és telepítésében.

Termék- és értékesítési szakértőinkből álló csapatunk segítséget nyújthat Önnek a legjobb megoldások meghatározásában és megvalósításában ügyfelei számára.

  • Zökkenőmentes üzembe helyezés
  • Helyi termékszakértők
  • Speciális konfigurációs támogatás
  • Árajánlatkérési támogatás

Hírek üzleti ügyfelek számára
Hívja munkatársunkat

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

iQuote felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK