HIPERKONVERGENS ÉS ÖSSZEÁLLÍTHATÓ HPE-RENDSZEREK

Egyszerűség és rugalmasság a modern adatközpontok számára

Áramvonalas, innovatív megoldások a modern adatközpontok számára

Hiperkonvergens rendszerek – tárolási, számítási és hálózati rendszerek kezelése egyetlen alkalmazásban

Ha az adatközpont infrastruktúrája különböző gyártók különböző hardvereiből épül fel, minden egyes elemhez saját kezelési konzolra, karbantartási ütemtervre, egyedi konfigurációra és speciális képzésre van szükség. Ez azt jelenti, hogy a vállalatok olyan összetett, silózott infrastruktúráktól szenvedhetnek, amelyek nem alkalmasak az intenzív munkaterhelések és az igény szerinti alkalmazások kezelésére.

A hiperkonvergencia megoldja ezt a problémát, lehetővé téve ügyfelei számára az adatközpontok összetettségének csökkentését és a skálázhatóság növelését egy olyan átfogó virtualizált megoldás révén, amely egyesíti a tárolást, a számítást és a hálózatot. A hiperkonvergens infrastruktúrát egy fizikai terméken belül egy szoftver vezérli, ami egyszerűsíti a kulcsfontosságú IT-szolgáltatások kezelését, karbantartását és nyújtását.

Emellett a hiperkonvergencia javítja az adatelérést és az alkalmazások teljesítményét, mivel a tárolási és feldolgozási teljesítmény ugyanazon a fizikai helyen, a kiszolgálóházban történik, így az adatoknak nem kell áthaladniuk a hálózaton.

Gyorsabb, hatékonyabb és könnyen hozzáférhető


A hiperkonvergencia nem csupán a tárolás és a számítás egyesítése egyetlen megoldásban. Ha az infrastruktúra-összetevők teljes készletét egy szoftver által definiált platformmal kombinálják, az összetett feladatok órák helyett percek alatt elvégezhetők. Az egyszerű és automatizált műveletek kiküszöbölik a speciális IT-ismeretek szükségességét, és felgyorsítják az infrastruktúra telepítését, így ügyfelei időt és pénzt takaríthatnak meg.

Ez azt jelenti, hogy az IT-szakemberek egyetlen, ismerős felületről kezelhetik a teljes IT-csomagot, ami egyszerűsíti a rendszerkezelést és egységesíti az IT-rendszereket a helyszínek között. Továbbá a moduláris csomópontokkal való skálázhatóságnak köszönhetően a hiperkonvergens infrastruktúra példátlan rugalmasságot biztosít a fejlődő vállalkozások számára.

Sebesség

Az infrastruktúra üzembe helyezésének felgyorsítása

Takarítson meg időt és egyszerűsítse az alkalmazásszolgáltatásokat automatizált műveletekkel

Hatékonyság

Műveletek skálázása moduláris építőelemekkel

Az informatikai rendszerek szabványosítása az irodákban

Egyszerűség

Felügyelet IT-generalistákkal – nincs szükség virtualizációs szakemberekre

Egyszerűbb rendszerfelügyelet

HPE SimpliVity

A HPE SimpliVity egyesíti az IT-infrastruktúrát, a fejlett adatszolgáltatásokat és a mesterséges intelligencia által vezérelt műveleteket egyetlen, integrált hiperkonvergens megoldásban, a hagyományos ajánlatok költségeinek töredékéért.

ISMERJE MEG A HPE SIMPLIVITY MEGOLDÁST

Összeállítható rendszerek – skálázható felhőélmény kiépítése a helyszínen

Amikor a nagyobb vállalkozásoknak és vállalatoknak új alkalmazásokat és szolgáltatásokat kell telepíteniük, gyakran új kiszolgálókra, valamint hálózati és tárolási megoldásokra van szükségük, hogy lépést tudjanak tartani az igényekkel. Ez a megközelítés azt jelenti, hogy az egyes munkaterhelések támogatására infrastruktúra-silókat kell kiépíteni, ami növeli az adatközpontok üzemeltetésének költségeit és összetettségét.

Az összeállítható infrastruktúrával ügyfelei megszüntethetik a munkaterhelés-specifikus környezetek szükségességét, és a számítási, tárolási és hálózati erőforrások rugalmas készletéhez juthatnak, amelyet menet közben lehet rendelkezésre bocsátani és kihasználni bármely alkalmazás egyedi igényeinek megfelelően.

A webalapú felületen keresztül szoftveresen kezelt, összeállítható infrastruktúra megszabadítja ügyfeleit a rögzített hardveres erőforrásokhoz kötött korlátoktól. A HPE Synergy biztosítja a privát felhőinfrastruktúra alapvető építőelemeit, a korlátlan számú alkalommal újrakonfigurálható és másodpercek alatt telepíthető szoftveresen definiált erőforrás-állományokkal.

Az adatközpont teljesítményének növelése automatizálással és vezényléssel

Az összeállítható infrastruktúra számítási, tárolási és hálózati erőforrásokat használ a fizikai hardverekből és helyekről, és erőforráskészletekbe egyesíti azokat. Az egyes feladatok automatizálásával és az összetett virtuális környezetek elrendezésének, koordinálásának és kezelésének összehangolásával az összeállítható infrastruktúra optimalizált alkalmazásteljesítményt biztosít, és a szoftveresen definiált intelligencia révén agilisabb adatközpontokat hoz létre.

Például, ha egy alkalmazás jelentősebb használatot tapasztal, a szoftver automatikusan több számítási teljesítményt rendel hozzá, és azonnal több példányt küld fel a további virtuális gépeken, ezzel garantálva a nulla lassulást a végfelhasználók számára. Emellett, ha a további számítási erőforrásokra és virtuális gépekre már nincs szükség, azonnal leállíthatók, és újra hozzáadhatók a készlethez, készen állva az ismételt használatra.

Hatékonyság

„As-a-service” képesség

Automatizálás és vezénylés biztosítása

Megosztott erőforrások optimalizálása

Rugalmasság

Bármilyen kiszolgáló konfiguráció létrehozása

Bármilyen hardverhasználat támogatása

Vegyes munkaterhelések, például virtuális gépek, konténerek és operációs rendszer nélküli feladatok támogatása

Agilitás

A kiszolgáló telepítési idejének javítása

BYO-szoftvermodellek támogatása

Számítási, tárolási és hálózati erőforrások vezérlése minden helyszínen és számítási feladatban egyetlen felületen keresztül

HPE Synergy


A HPE Synergy, egy nagy teljesítményű, szoftveresen definiált megoldás, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy fizikai és virtuális számítási, tárolási és hálózati erőforrások rugalmas készleteit bármilyen konfigurációban, bármilyen munkaterheléshez összeállítsák.

ISMERJE MEG A HPE SYNERGY MEGOLDÁST

Hogyan segíthet a HPE Synergy az ügyfeleinek?

 • Az informatikai szolgáltatások gyors telepítése
  A Synergy kevesebb mint 1 perc alatt képes visszaállítani egy 1 TB-os virtuális gépet egy biztonsági mentésből.
 • Korlátlan konfigurálhatóság
  Nincs több speciális hardver a speciális számítási feladatokhoz. Virtuális gépeket, tárolóalapú és operációs rendszer nélküli számítási feladatokat futtathat együtt, és azonnal újratervezheti és újra üzembe helyezheti erőforrásait.
 • Automatizálás
  A Synergy egy hatékony API-réteget tartalmaz, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy olyan alkalmazásokat készítsenek, amelyek kölcsönhatásba lépnek az infrastruktúrával, amelyen futnak. Az IT Ops az API segítségével automatizálhatja a gyakori konfigurációs és karbantartási feladatokat.
 • Egyszerű frissítés
  Ha a fizikai kapacitás fogytán van, egy meglévő fürthöz könnyen hozzáadható egy további Synergy Frame. Az új keret automatikusan felismeri, konfigurálja és hozzáadja a számítási és tárolási erőforrásait a készlethez.

Ez az első találkozása a HPE hiperkonvergens vagy összeállítható rendszereivel?
Tegyen szert az ALSO nyújtotta előnyökre

Az ALSO egyedülálló módon segít Önnek mind a hiperkonvergens, mind az összeállítható HPE-rendszerek konfigurálásában és telepítésében. Termék- és értékesítési szakértőinkből álló csapatunk segítséget nyújthat Önnek a legjobb megoldások meghatározásában és megvalósításában ügyfelei számára.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

Összeállítható és hiperkonvergens infrastruktúrák konfigurálása az ALSO szakértői támogatásával és útmutatásával.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Segítségre van szüksége egy hiperkonvergens vagy összeállítható HPE-rendszerrel kapcsolatban?
Hívja csapatunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

iQuote felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK