HPE Alletra

Támogassa az adatokat a peremhálózattól a felhőig egy számítási feladatokra optimalizált infrastruktúrával, amely minden alkalmazáshoz a megfelelő felhőélményt kínálja

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Élvezze az egységes élményt

A HPE Alletra segítségével ügyfeleinek olyan egységes élményben lehet része, amely egyesíti a HPE Nimble és a HPE Primera funkcióit a Data Services Cloud Console előnyeivel.

A HPE Alletra ideális arra, hogy segítse a HPE Nimble telepített bázissal rendelkező ügyfeleit, akik frissíteni szeretnék tárhelyüket. Itt az ideje, hogy javaslatot tegyen egy technikai frissítésre.

Szabaduljon meg a hibrid felhő összetettségétől

HPE Alletra az ügyfelek adatait a felhő legjobb tulajdonságaival látja el minden alkalmazás esetében. Az informatikai részlegnek többé nem kell aggódnia az adatinfrastruktúra felügyelete és karbantartása miatt – egyszerűen elérheti és használhatja azt igény szerint vagy szolgáltatásként.

A HPE Alletra lehetővé teszi ügyfelei számára az automatizált, szándékalapú kiszolgálást, amelyet a HPE hatékony MI-alapú intelligenciája támogat. Takarítson meg időt, optimalizálja a munkaterhelést, és kezeljen több száz rendszert percek alatt.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Ismerje meg a HPE Alletra-modelleket

HPE Alletra 5000

HPE Alletra 5000 egy hibrid és költséghatékony megoldás, amely megbízható, megfizethető hibrid flash-teljesítményt nyújt olyan feladatokhoz, amelyek nem igényelnek all-flash kialakítást. Úgy tervezték, hogy rugalmasan kezelje az általános célú számítási feladatokat és a biztonsági mentési/vészhelyreállítási igényeket. A Flash alapú architektúra és a HPE InfoSight prediktív analitika ötvözésével gyors és megbízható adathozzáférést biztosít, és figyelemre méltó, 99,9999%-os adatelérhetőséggel büszkélkedhet.

További információk

HPE Alletra 6000

A HPE Alletra 6000 egy all-flash megoldás, amelyet olyan ügyfelek számára terveztek, akik magas rendelkezésre állást és egyszerű beállítást igényelnek az üzleti szempontból kritikus számítási feladatokhoz. A HPE Alletra 6000 all-flash vagy teljesen NVMe-megoldásként is működhet. Ez a rendkívül kedvező árú modell kiküszöböli a bonyolultságot, és akár háromszor gyorsabb teljesítményt nyújt, mint a korábbi tárolótömbök.

További információk

HPE Alletra 9000

A HPE Alletra 9000 zökkenőmentes felhőélményt nyújt, függetlenül attól, hogy az ügyfelek adatai hol találhatók, és megszünteti a bonyolultságot. Ez a kulcsfontosságú számítási feladatokhoz készült, all-flash megoldás támogatja a következő generációs tárolóarchitektúrát jelentő, teljes NVMe-t is. Ügyfelei kiszámíthatóan nagy, skálázható teljesítményt élvezhetnek, amelyet 100%-os rendelkezésre állási garancia biztosít.

További információk

HPE Alletra MP

A HPE Alletra Storage MP forradalmasítja a blokktárolást a 100%-ban garantált rendelkezésre állással – egy intuitív helyszíni felhőélmény, amelyet mesterséges intelligencia vezérel, és amely leegyszerűsíti a felügyeletet az infrastruktúrától az alkalmazásokig. Segítsen ügyfeleinek páratlan adatelérhetőséget elérni a kritikus fontosságú tárolással, amely minden SLA-nak megfelel.

Lépjen kapcsolatba velünk