All-flash és Hibrid Tároló

A teljesítmény, az autonóm működés és a felhőalapú tárolás tökéletes kombinációja.

Kiváló teljesítmény és adatintegritás az all-flash tárolóva

A robbanásszerűen növekvő adatmennyiség és a kiszámíthatatlan adathozzáférés jelentősen hátráltatja a modern üzleti teljesítményt. E kihívások leküzdéséhez a vállalkozásoknak olyan tárolási megoldásokra van szükségük, amelyek képesek kezelni a nagy kapacitásigényeket. Ez gyorsabb válaszidőket, valamint konzisztens megbízhatóságot jelent a kulcsfontosságú alkalmazások futtatásához.

A flash-tároló kihasználja a tartós alapú meghajtók (SSD) előnyeit, amelyek a merevlemez-meghajtókkal (HDD) ellentétben nem felejtő flash-memóriát használnak, és nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket. Ez gyorsabb I/O-műveleteket és alacsonyabb energiafogyasztást jelent, miközben a mentett adatok még áramkimaradás esetén is megőrzik integritásukat.

De nem a teljesítmény az egyetlen előny: az all-flash tömbök általában kisebbek, mint a hagyományos vagy hibrid tárolók, és kevesebb helyet foglalnak el a tárolóállványokban, miközben széles körű skálázási lehetőségeket is biztosítanak. Ezáltal ideálisak az olyan ügyfelek számára, akik kis méretben szeretnének kezdeni és gyorsan növekedni.

Gyorsított alkalmazásteljesítmény

Az all-flash tömbök profitálnak a továbbfejlesztett IOPS-teljesítményből, és segítenek az adatközpontoknak az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazások fokozott sebességgel, egyszerűséggel és hatékonysággal történő futtatásában.

Jobb adatközpont-gazdaságosság

Idővel gyorsabb teljesítményt, nagyobb kapacitást, valamint jelentős energia- és hűtési költségmegtakarítást érhet el – mindezt kisebb adatközpont-alapterületen – az all-flash tömbökkel.

Kezdje kicsiben, és nőjön nagyra

A kis méretben való kezdés és a növekvő tárolási igényeknek megfelelő skálázás lehetőségével ügyfelei jövőbiztossá tehetik infrastruktúrájukat.

Költséghatékony teljesítmény és fokozott megbízhatóság hibrid tárolással

A kizárólag HDD-tárolóra támaszkodó vállalkozások ki vannak téve a lassú adatelérés és a meghajtóhibák kockázatának. Gyorsított teljesítményre és megbízható, költséghatékony infrastruktúrára van szükségük, amely képes fenntartani az üzletmenetet.

A hibrid tárolási megoldások ezzel szemben a hagyományos HDD-ket SSD-kkel kombinálják a gyorsabb IOPS-teljesítmény és a csökkentett késleltetés érdekében. A flash sebességének és a HDD-k kapacitásának egyesítésével a hibrid megközelítés kiegyensúlyozott, megbízhatóbb infrastruktúrát kínál ügyfelei számára, miközben csökkenti az all-flash megoldásra váltás költségeit.

Használja ki az intelligens adatplatform előnyeit

Az ügyfelei nehezen tudják nyomon követni az adataikat? Túlságosan összetett a tárolási infrastruktúrájuk, és az informatikusok kénytelenek idejük nagy részét reagálással és hibaelhárítással tölteni? A HPE all-flash és hibrid tárolási megoldásait úgy tervezték, hogy leküzdje a mai adatkezelő rendszerek korlátait az MI-kezelés, a hibrid felhő rugalmassága és a szolgáltatásként nyújtott gazdaságosság kombinálásával.

A HPE intelligens adatplatformja képes átalakítani az adatközpontokat, újragondolva az adatszolgáltatás, -kezelés és -elemzés módját. A mesterséges intelligencia önkezelővé teszi, így az IT-részleg kevesebbet foglalkozhat az infrastruktúrával és többet az üzleti eredményekkel. A felhőhöz készült, hogy zökkenőmentes kiépítést és üzemeltetést tegyen lehetővé az ügyfelek hibrid környezetében. És szolgáltatásként használják, így jobban összehangolhatják a kiadásokat az üzleti igényekkel.

HPE Infosight

Az ügyfelei automatikusan kezelhetik az infrastruktúrájukat és megoldhatják a legnagyobb kihívást jelentő problémákat a HPE Infosight mesterséges intelligenciájának segítségével.

Felhőre tervezve

Futtasson Bármilyen számítási feladatot bárhol. Az alkalmazások és az adatok biztonságos és hatékony mozgatása a központi, a peremhálózati és a felhőalapú erőforrások között a maximális agilitás és költségmegtakarítás érdekében.

Szolgáltatásként nyújtott élmény

Szolgáltatásként nyújtott élmény ügyfelei infrastruktúrájában, és felhőhöz hasonló fogyasztási modellek a költségek csökkentése érdekében.

HPE Primera

Aknázza ki a világ legintelligensebb tárolóplatformjának erejét a kulcsfontosságú alkalmazások számára. A felhőre kész és a HPE InfoSight intelligenciájára épülő HPE Primera azonnali hozzáférést biztosít az adatokhoz, 100%-os rendelkezésre állást kínál, és zökkenőmentes frissítést tesz lehetővé – mindezt szolgáltatásként kínálva.

Ismerje meg a HPE Primera megoldást

HPE Nimble

Fejlessze vállalati ügyfelei tárolási élményét a HPE Nimble segítségével. Egyszerűen telepíthető és kezelhető, 99,9999%-os adatelérhetőséget garantál, és intelligens, önkezelő MI-t biztosít, amely automatikusan megoldja a problémákat.

Tekintse meg a HPE Nimble megoldást

HPE MSA

A kis és távoli irodai telepítésekhez ideális HPE MSA az iparág vezető belépő flash-tárolási megoldása, amely rugalmasságot kínál a növekedéshez és a fejlett adatszolgáltatásokhoz.

Ismerje meg a HPE MSA megoldást

ALSO előnye – az összes flash és hibrid tárolási megoldás

ALSO egyedülálló módon segít a HPE all-flash és hibrid tárolási megoldások konfigurálásában és telepítésében. HPE iparágvezető tudás- és ajánlási szolgáltatásai felgyorsíthatják az ügyfelek igényeihez igazodó, robusztus, intelligens infrastruktúrák kiépítését.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Nehézségekbe ütközik a tárolási és biztonsági mentési lehetőségek terén?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK