Bemutatjuk a HPE DATA SERVICES CLOUD CONSOLE megoldást

HPE Data Services Cloud Console vezető szerepet tölt be az adatkezelésben és -tárolásban a 21. században


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Adatkezelés és -tárolás jövője

Data Services Cloud Console megkönnyíti az ügyfelek adattárolási portfóliójának kezelését egyetlen felhőalapú felügyeleti konzolportálon. Hozzáférhet és kezelheti az adatokat, függetlenül attól, hogy azokat a peremhálózatról vagy a felhőben tárolják. Bontsa le az akadályokat, és tegye elérhetővé ügyfelei adatait bárhol, ahol szükségük van rájuk.

Könnyedén kezelhető

Egyetlen online, felhőszerű élményt nyújtó felület, amellyel a peremhálózattól a felhőig minden tárolóeszközzel kommunikálhat.

Kezelés bárhonnan

Állítson be és építsen ki internetkapcsolattal rendelkező tárolóeszközöket a világ bármely pontjáról.

Az innováció felgyorsítása

API-k használatával automatizálhatja a gyakori folyamatokat, a szándékalapú kiépítéssel pedig egyszerűvé teheti a tárolás beállítását.

Az adatinfrastruktúra kezelése összetett

Ha a tárolótermékek külön felületeket, konfigurációkat és frissítési útvonalakat igényelnek, a beállítás és a felügyelet időt és energiát igényel. HPE Data Services Cloud Console nagy méretekben leegyszerűsíti az infrastruktúrát, így több száz tárolórendszer kezelése ugyanolyan egyszerű, mintha egyről lenne szó.

Zökkenőmentes adatmobilitás a peremhálózattól a felhőig

Adatok áthelyezése a helyszíni és a felhőplatformok között adatáttelepítési, zárolási vagy kilépési díjak nélkül.

Üzembe helyezés percek alatt

Az automatikus felderítéssel és aktiválással gyorsan üzembe helyezhet új adatinfrastruktúrákat. Telepítse a rendszert és kapcsolja be – a Data Services Cloud Console azonosítja, és elvégzi a többi feladatot.

Megszakítás nélküli frissítés

Frissítés megszakítás nélkül Frissítse a firmware-t az adatinfrastruktúra teljes flottájában egyetlen gombnyomással. Tegyen szert felhőalapú, zavarmentes, automatizált és szabályvezérelt szoftverfrissítésekre.

Szándékalapú kiépítés

A tárhely bárkinek, bárhol, a mögöttes hardvertől függetlenül, a végfelhasználói munkaterhelés alapján osztható ki. A tárolás konfigurálása automatikusan, előre beállított vagy egyéni sablonok használatával történik, és csak néhány kattintást igényel.

A HPE Data Services Cloud Console jelenleg csak előfizetéses kiegészítőként érhető el a HPE Alletra termékekhez. Ezeket az átfogó csomagokat olyan ügyfelek, például banki vagy élettudományi szervezetek számára tervezék, akiknek csúcskategóriás adattárolási termékekre van szükségük.

HPE Data Services Cloud Console jelenleg a következő megoldásokkal érhető el:

Alletra 6000

Alletra 9000

Lépjen kapcsolatba csapatunkkal, hogy többet megtudjon az Alletra termékek ügyfeleknek nyújtott előnyeiről.

KAPCSOLATFELVÉTEL AZ ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPATTAL

Töltsön kevesebb időt a tárhelykezeléssel, és többet az üzleti célok megvalósításával

HPE Data Services Cloud Console kiemelhető lehetőséget teremt a kezelt szolgáltatók számára, hogy ügyfeleik nevében egyszerűen kínáljanak tárolási szolgáltatásokat egyetlen felhőszerű portálon keresztül.

Idő és pénz megtakarítása

Könnyedén kezelheti a tárolóhardvereket ügyfelei nevében egyetlen felhőalapú kezelési konzolról. Töltsön kevesebb időt a hardverkezeléssel, és többet az értékesítéssel és a szolgáltatásnyújtással.

A szolgáltatási bevétel fokozása

Nyújtson további szolgáltatásokat ügyfeleinek teljes körű adattárolási és -kezelési megoldás biztosításával. HPE Data Services Cloud Console egy központosított hely az adatok életciklusának kezelésére több adattárolási helyszínen.

Ügyféladatok felszabadítása új szolgáltatásokkal

Univerzális API-nak és egyetlen végpontnak köszönhetően kódként kezelheti az infrastruktúrát, hogy saját egyéni adatalkalmazásokat és -szolgáltatásokat hozzon létre az ügyfelek számára.

Tekintse meg a Data Services Cloud Console-t működés közben.

Tekintse meg ezt a rövid 5 perces áttekintést arról, hogy a Data Services Cloud Console hogyan teszi egyszerűvé és hatékonnyá az adatkezelést.

Az adatok tárolásának és kezelésének megváltoztatása, örökre

Beszéljen csapatunkkal, hogy megtudja, hogyan profitálhat Ön és ügyfelei a HPE Data Services Cloud Console megoldásból.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdései vannak a fájl- és objektumtárolási megoldásokkal kapcsolatban?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK