HPE TÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ÚJRAGONDOLVA

A Pointnext Carepacks egyszerűbbé vált. Növelje bevételeit egy új, innovatív módszerrel, amellyel HPE támogatási és garanciális termékeket kínálhat ügyfeleinek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Kössön több üzletet a HPE Pointnext Tech Care segítségével

A boldog ügyfelek hatással vannak a bevételekre. Önhöz hasonló technológiai viszonteladók tisztában vannak azzal, hogy miért fontos az ügyfelek elégedetten tartására. Ha az informatikai támogatási csapatot túlterhelik a bejövő támogatási jegyek, és segítenek az ügyfeleknek a napi technikai kihívásokban, fontolja meg a Pointnext Tech Care szolgáltatást, hogy csapata energiáját visszairányítsa az üzleti bevételek növelésére.

Újradefiniált IT támogatási csomagok

A Foundation és Proactive Care mostantól a Pointnext Tech Care részeként érhető el. HPE Tech Care átveheti az ügyfélszolgálati támogatást, így időt szabadíthat fel olyan tevékenységek végzésére, amelyek előreviszik vállalkozását.

  • Általános technikai útmutatás
  • Termékspecifikus szakértők
  • MI-alapú digitális élmény

Egyszerűsített szolgáltatási élmény

HPE Tech Care leegyszerűsítheti az ügyfelek technikai támogatását. Biztosítson ügyfeleinek közvetlen hozzáférést termékspecifikus szakértőkhöz olyan technikai útmutatással, amely segít az ügyfeleknek a kockázatok csökkentésében és az üzleti célok elérésében.

Általános technikai útmutatás

Szakértői műszaki útmutatást biztosíthat ügyfelei számára termékeik üzemeltetéséhez és kezeléséhez.

Termékspecifikus szakértők

Szabadon hozzáférhet bizonyos termékek speciális technikai erőforrásaihoz és információihoz telefonon, csevegésben, videókon, moderált fórumokon stb. keresztül.

MI-alapú digitális élmény

Leegyszerűsítheti az olyan unalmas feladatokat, mint a szerződések, garanciák és esetek kezelése az MI segítségével. Haladjon gyorsabban a prediktív támogatással.

Használja az iQuote funkciót az egyszerű online rendeléshez

Egyéni megrendelés konfigurálása

Személyre szabott termékjavaslatok fogadása az iQuote segítségével

Összpontosítson a bevételi eredmények elérésére a HPE Pointnext Complete Care segítségével

Nehézséget jelent a nagy és összetett környezetű, illetve az örökölt rendszerekkel működő ügyfélportfóliók fenntartása. Ha új üzleti növekedési lehetőségeket keres vállalata számára, de továbbra is támogatni szeretné a már meglévő ügyfélportfóliókat, akkor a HPE Pointnext Complete Care segíthet.

Optimalizálja a teljes informatikai környezetet

A Datacenter Care mostantól Pointnext Complete Care részeként érhető el. HPE Complete Care segíthet az üzleti eredmények elérésében azáltal, hogy felszabadítja az informatikai csapat támogatásra fordított idejét. Helyezze át a portfóliója bizonyos ügyfeleit a Complete Care szolgáltatásba, és kérje meg a HPE szakértői csapatát, hogy vegye át az informatikai támogatást, miközben Ön a fontosabb üzleti növekedési tevékenységekre összpontosít.

  • A HPE szakértői elkötelezettek ügyfelei növekedése iránt
  • Álljon át az üzleti célokat szolgáló informatikai projektekre

KAPCSOLATFELVÉTEL

Adja hozzá a HPE Complete Care szolgáltatást informatikai infrastruktúra-portfóliójához.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA EGY ÉRTÉKESÍTÉSI KÉPVISELŐVEL