The GreenLake StorageHasználja ki a HPE Nimble Storage erejét
felhőalapú rugalmassággal és helyszíni vezérléssel

Mondjon búcsút a túlzott kiépítésnek

A HPE GreenLake Storage immár a HPE GreenLake: Swift értékesítési program részeként számos szabványos konfigurációban érhető el.

A túlzott kiépítés nélkül, a felhőkezelési felülettel és a kapacitás rugalmasságával, ahogy és amikor az ügyfeleknek szüksége van rá, a HPE GreenLake Storage tökéletes az ambiciózus növekedési tervekkel rendelkező ügyfelek számára, vagy azok számára, akiknek gyorsan újra kell konfigurálniuk vagy skálázniuk kell a tárhelyet, ahogyan a munkaterhelés megköveteli azt.

Biztosítsa gyorsabban a felhőalapú tárolást fokozott biztonsággal és helyszíni vezérléssel

A HPE Nimble hardveren futó HPE GreenLake Storage a HPE Infosight, egy iparágvezető Al Ops platform előnyeit is tartalmazza, amely figyeli a tárolótömböket, és megoldja a gyakori adatközponti hibák és hibás konfigurációk 86%-át, mielőtt azok bekövetkeznének.

Az all-flash vagy hibrid flash konfigurációkkal, valamint számos hálózati lehetőséggel a HPE GreenLake Storage azt a teljesítményt, rugalmasságot és egyszerű használatot biztosítja, amelyet a nyilvános felhőfelhasználók szeretnek az ügyfelei által vezérelhető helyszíni megoldásban.

Ki profitálhat a HPE GreenLake Storage előnyeiből?

  • Azok az ügyfelek, akik rugalmas, használatalapú, nagy teljesítményű tárolást keresnek, amely gyorsan skálázható az igények kielégítéséhez
  • Azok az ügyfelek, akik meg akarják őrizni az adataik feletti ellenőrzést saját adatközpontjukban
  • Azok az ügyfelek, akiknek nagy mennyiségű tárolókapacitásra van szükségük, de túl magas előzetes hardverköltségekkel szembesülnek

A 3 legfontosabb ok, amiért fel kell venni a HPE GreenLake Storage megoldást a portfóliójába

Gyors és egyszerű rendelés

Rendeljen gyorsan és egyszerűen HPE GreenLake Storage-konfigurációkat az ALSO Cloud Marketplace-en keresztül. Nincs szükség a HPE GreenLake megoldások tanúsítására.

Szabványos konfigurációk

Kínáljon ügyfeleinek szabványos HPE Nimble Storage-konfigurációkat az egyszerűbb értékesítés érdekében!

Használatalapú fizetési modell

Függetlenül attól, hogy tárhelyük 10 TB-ról 10 PB-ra nő, az ügyfelei csak a felhasznált tárolókapacitásért fizetnek, és a bővítéshez szükséges hely igény szerint rendelkezésre áll.

Válasszon HPE GreenLake Storage-konfigurációt

Válasszon a szabványos HPE Nimble hardverek kínálatából
30 TB-os konfigurációk háromtól öt évig terjedő időtartamra:

  • HPE Nimble Hybrid Flash 40
  • HPE Nimble All Flash 40
  • HPE Nimble Hybrid Flash 60
  • HPE Nimble All Flash 60

HPE Nimble All Flash tömbök

Tökéletes közép- és nagyvállalatok számára, amelyek nagy teljesítményű, késleltetésre érzékeny munkaterheléssel foglalkoznak.

Egyszerű üzembe helyezhetősége és kezelhetősége révén a HPE Nimble All Flash tömbök az all-flash teljesítmény és a HPE Infosight prediktív elemzésének tökéletes kombinációját jelentik. Ügyfelei gyors, megbízható hozzáférést és 99,9999%-os garantált rendelkezésre állást érhetnek el.


További információk

HPE Nimble hibrid flash tömbök

Ideális kis- és középvállalkozások számára, amelyek első hibrid flash tömbjüket szeretnék megvalósítani.

A HDD-ket és az SSD-ket hibrid konfigurációban kombinálva a HPE Nimble Adaptive Flash tömbök költséghatékony tárolási megoldást kínálnak azoknak a KKV-knak, amelyeknek gyorsított flash teljesítményre, valamint robusztus biztonsági mentésre és vészhelyreállításra van szükségük.


További információk

A HPE GreenLake Storage már elérhető az ALSO Cloud Marketplace-en keresztül

Még soha nem volt ilyen egyszerű a HPE GreenLake Storage vásárlása. Csak jelentkezzen be az ALSO Cloud Marketplace-re, keressen a HPE Nimble Storage kifejezésre, majd konfigurálja és árazza be a megoldást. Az ALSO ügyfeleinek csak egy HPE Partner ID-ra és egy ALSO Cloud Marketplace-fiókra van szükségük a privát felhőalapú utazás megkezdéséhez.

Regisztráljon HPE Partner ID-t

Szerezzen be egy HPE Partner ID-t, hogy hozzáférjen a Partner Ready Portalhoz – ez a globális felület mindenhez, amire szüksége van a HPE-vel való üzleteléshez.

Regisztráljon most

Regisztráljon ALSO Cloud Marketplace-fiókot

Az ALSO Cloud Marketplace minden eddiginél egyszerűbbé teszi a szolgáltatások ügyfelei igényeire szabását. Kombinálja a felhőmegoldásaink széles választékát meglévő termék- és szolgáltatáskínálatával. Miután kiválasztotta a szolgáltatásokat, állítson be egyedi árakat, és nyújtson azonnal ajánlatokat.

Regisztráljon most

Irány az ALSO
Cloud Marketplace

Log in

Hírek üzleti ügyfelek számára
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK