HPE GREENLAKE: A PRIVÁT FELHŐ EREJE

A nyilvános felhőszolgáltatások egyszerűsége, skálázhatóság és ára a helyszíni IT biztonságával és vezérlésével.

További információk

A privát felhő teljesítménye az ügyfelek kezében

Gyors és agilis


Dinamikus és agilis készletek bármilyen munkaterheléshez a kiszámítható teljesítmény megőrzése mellett.

Használatonkénti fizetéses modell


Miután megállapodtak egy minimális korlátról, az ügyfelek csak a felhasznált számítási, tárolási és hálózati kapacitásért fizetnek.

Fokozott adatvédelem és biztonság


Az ügyfelek teljes mértékben kézben tarthatják alkalmazásaikat és adataikat, valamint a hardvereket is, amelyeken futnak.

Készen áll a HPE GreenLake megoldásra?

Adja hozzá a HPE GreenLake megoldást az IT-infrastruktúra-portfóliójához, és legyen az elsők között, akik elsőként értékesítenek egy vadonatúj ajánlatot – a privát felhőt. A HPE Greenlake használatának megkezdéséhez regisztráljon az ALSO képzési programjára.

Készen áll a képzésre

Szerezzen hozzáférést egy ingyenes személyes vezetőimenedzsment-workshophoz, amely átfogó áttekintést nyújt a HPE Greenlake-megoldások megvalósításáról, valamint az értékesítési és műszaki képzésről a Greenlake-tanúsítvány megszerzéséhez.

A privát felhő teljesítménye az ügyfelek kezében

HPE GreenLake Swift

Kínáljon ügyfeleinek szabványosított HPE Greenlake-konfigurációkat a gyorsan növekvő KKV-k számára tervezett új csatornaértékesítési programmal.

További információk

HPE GreenLake Nimble Storage

Használatalapú fizetéses privát felhőtárhelyes megoldás, amely HPE-hardverekre van telepítve az ügyfelek adatközpontjaiban. Tökéletes megoldás a jelentős tárhelyigényekkel rendelkező ügyfelek számára.

További információk

HPE GreenLake Compute

Az ügyfelek alkalmazásainak és adatainak páratlan vezérlése és biztonsága. Tökéletes a vegyes munkaterhelést futtató adatközpontok számára, valamint azoknak, akik fizetésalapú felhőélményt keresnek.

További információk

Ha többet szeretne megtudni a HPE Greenlake megoldásról, kövesse az alábbi hivatkozásokat

GreenLake dHCI

További információk

GreenLake Storage

További információk

GreenLake Swift

További információk

GreenLake MSP

További információk

Építse fel HPE Greenlake-üzletét az ALSO segítségével

Az ALSO értékesítési és műszaki képzést is kínál, hogy segítsen a tanúsítás megszerzésében és az értékesítési stratégia kidolgozásában. Amint az Ön GreenLake-ajánlata elkészült, helyi értékesítési csapatunk alapos termékismeretekkel, a konfigurációval és telepítéssel kapcsolatos útmutatásokkal, valamint folyamatos marketing-erőforrásokkal segíti Önt a GreenLake-ügyfélkör megtalálásában és megszerzésében.