HPE GREENLAKE: SWIFT ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM

Gyorsítsa fel értékesítési növekedését
az „Everything-as-a-Service” piacon!

Mi az a HPE GreenLake: Swift értékesítési program?

A HPE GreenLake: Swift értékesítési program egy új csatornás értékesítési program, amelynek célja, hogy gyorsan és egyszerűen kínálhasson ügyfeleinek szabványos HPE GreenLake-konfigurációkat HPE ProLiant kiszolgálókkal, HPE Nimble All-Flash és hibrid tárolóval és HPE Nimble DHCI-vel.

A Swift program megkönnyíti, hogy KKV-ügyfeleinek „privát felhőt” kínáljon az adatközpontjaikban. Csak konfigurálja a szükséges számítási és tárolókapacitást, valamint az előnyben részesített hálózati réteget, és megmutatjuk az ideális hardverkonfigurációt fix és változó havi költségekkel.

Gyorsabb, egyszerűbb és költséghatékonyabb

A GreenLake Swift a gyorsan növekvő KKV-ügyfelek számára készült, akiknek rugalmas finanszírozási és infrastrukturális megoldásokra van szükségük, amelyek lehetővé teszik, hogy azért fizessenek, amit használnak.

Az alacsonyabb, körülbelül 30 000 eurótól kezdődő projekt árakkal – akár öt évre elosztva, havi fizetés alapján – a viszonteladóknak nincs szükségük HPE GreenLake megoldási tanúsítványra. A Swift program egy vadonatúj ajánlattal segíthet fejleszteni „Everything-as-a-Service” szolgáltatásait és felgyorsítani az értékesítés növekedését! Gyorsan és egyszerűen rendelhető az ALSO Cloud Marketplace-en keresztül, és szabványos támogatási csomagokat is tartalmaz.

Gyors és egyszerű rendelés

Rendeljen gyorsan és egyszerűen HPE GreenLake Swift-konfigurációkat az ALSO Cloud Marketplace-en keresztül. Nincs szükség a HPE GreenLake megoldások tanúsítására.

Szabványos konfigurációk

Kínáljon ügyfeleinek szabványos HPE GreenLake-konfigurációkat a HPE ProLiant kiszolgálókon, a HPE Nimble All-Flash és hibrid tárhelyeken és a HPE Nimble DHCI-n keresztül.

Támogatási csomagok

Minden Swift-konfigurációhoz szabványos támogatási csomagok tartoznak, amelyek segítenek az ügyfeleinek az infrastruktúrájuk működésében, bármi történjen is.

Alacsonyabb belépő projektárak

Alacsonyabb belépő árak havi 1200 eurótótól, 3–5 éves futamidővel.

HPE GreenLake Compute

A HPE ProLiant kiszolgálókon alapuló és vegyes munkaterhelésre létrehozott HPE GreenLake Compute páratlan vezérlést és biztonságot kínál az ügyfeleknek az alkalmazásaik és adataik számára.

További információk

HPE GreenLake Storage

A nagy erőforrásokat igénylő alkalmazásokhoz készült, páratlan teljesítménnyel és megbízhatósággal rendelkező GreenLake Nimble Storage az all-flash tárolás sebességét vagy a hibrid flash tárolás rugalmasságát hozza el ügyfelei alkalmazásaihoz és adataihoz.

További információk

HPE GreenLake DHCI

A virtuális munkaterhelésre létrehozott HPE GreenLake DHCI páratlan vezérlést és biztonságot kínál az ügyfeleknek a virtualizált alkalmazásaik és adataik számára.

További információk

Készen áll a HPE GreenLake: Swift értékesítési program megoldásainak értékesítésére?

Keresse fel az ALSO Cloud Marketplace-t, és kezdje el a HPE GreenLake Swift megoldások értékesítését. Nincs szükség a HPE GreenLake megoldások tanúsítására.

A viszonteladóknak HPE Partner ID-ra és ALSO Cloud Marketplace-fiókra van szükségük a folytatáshoz.

HPE Partner ID-ra van szüksége? Regisztráljon itt

HPE Partner ID-ra van szüksége? Regisztráljon a HPE partner program itt


Tovább a ALSO Cloud Marketplace

Az ALSO előnye – HPE GreenLake

Az ALSO egyedülálló módon segít Önnek a HPE GreenLake konfigurálásában és telepítésében. Termék- és értékesítési szakértőinkből álló csapatunk segítséget nyújthat Önnek a legjobb megoldások meghatározásában és megvalósításában ügyfelei számára.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink a legfrissebb ismeretekkel és tanácsokkal szolgálnak a legújabb kínálattal kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

Konfigurálja a HPE Greenlake megoldásokat ALSO szakértői támogatással és útmutatással.

Árajánlatkérési támogatás

ALSO értékesítési csapata barátságos és közvetlen támogatással segíti a HPE GreenLake árajánlat elkészítését.

Hírek üzleti ügyfelek számára
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

iQuote felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK