HPE SimpliVity

Az iparág legfejlettebb MI által vezérelt HCI-je

Virtualizált környezetek, amelyek hatékonysággal, rugalmassággal és egyszerűséggel ruházzák fel az adatközpontokat.

A hiperkonvergens infrastruktúra újragondolása

HPE SimpliVity túllép a hagyományos, szoftver által definiált környezeteken. Az MI minden erejét kihasználva önkezelő, önoptimalizáló és önhelyreállító infrastruktúrát biztosít.

MI, az infrastruktúra és a virtualizált számítási feladatokhoz nyújtott fejlett adatszolgáltatás egyetlen egyszerű megoldásban történő kombinálásával ügyfelei konszolidálhatják az infrastruktúrájukat, csökkenthetik az állványterületet, és jelentős költség- és időmegtakarítást érhetnek el a hiperkonvergens infrastruktúra következő generációjával.

Ideális VDI-khez és virtualizált számítási feladatokhoz

HPE SimpliVity célja, hogy egyszerűsítse a szoftveresen definiált IT-élményt az informatikai műveletek racionalizálásával, a virtuális gépek kezelésének és mobilitásának lehetővé tételével, valamint a beépített adathatékonyság és adatvédelem biztosításával ügyfelei számára.

Intelligens hálózati „hálóval” – HPE Composable Fabric – való integráció lehetőségével és a HPE OmniStack gyorsító kártya használatával a gyorsított adathatékonyság, a globális egységes kezelés és a beépített adatvédelem érdekében a HPE SimpliVity tökéletes VDI-k és virtuális munkaterhelések kezelésére. Ügyfelei gyorsan telepíthetnek virtualizált számítási feladatokat a teljes környezetükben, és zökkenőmentesen mozgathatják az adatokat a helyszínek között az ismerős hipervizorok, például a VMWare és a Hyper-V használatával.

Adatközpontok átalakítása virtuális gépek erőművévé

Ha ügyfelei két HPE SimpliVity csomópontot kombinálnak, magas rendelkezésre állást biztosíthatnak a virtuális gépeken, és szolgáltatásaikat a vállalkozás változó igényeinek megfelelően skálázhatják.

mellett mivel mindkét csomópont teljes redundanciával és feladatátvétellel rendelkezik, ha az egyik csomópont meghibásodik, a másik átveheti a helyét és fenntarthatja az infrastruktúra működését, miközben a HPE InfoSight automatikusan megoldja a problémát.

Kivételes hatékonyság

A virtuálisgép-adatok globálisan deduplikáltak, ami azt jelenti, hogy csak egyedi adatok kerülnek lemezre – ez kivételes kapacitás- és költségmegtakarítást eredményez az ügyfelek számára

90%-os kapacitásmegtakarítás a tárolás és a biztonsági mentés területén együttesen és garantáltan

Peremhálózatra optimalizált

Távoli helyszínek automatizálása skálázva

Magas rendelkezésre állás elérése minden olyan helyszínen mindössze két csomóponttal

Egyszerűbb ROBO/peremhálózati helyszíni vezérlés központosított felügyelettel

Gyors többhelyes feladatátvétel azonnali helyreállítással az elosztott helyszínek között

Kompromisszumok nélküli védelem

Csökkentse az adatvesztést, redukálja az állványokat, és távolítsa el a silókat a beépített biztonsági mentéssel, rugalmassággal és vészhelyreállítással (DR)

1 TB-os virtuális gép biztonsági mentése vagy helyreállítása legfeljebb 60 másodperc alatt

Segítségre van szüksége a HPE SimpliVity megoldással kapcsolatban?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK