AZ ÉRTÉKESÍTÉSI SIKEREK KÉSZPÉNZRE VÁLTÁSA AZ „ENGAGE & GROW” SEGÍTSÉGÉVEL

Szerezzen bónuszpontokat minden eladott termék után, és váltsa készpénzre a HPE „Engage & Grow” ösztönzőprogrammal.


„HPE ENGAGE & GROW“

Használja ki első osztályú ösztönzőprogramunkat

A HPE „Engage & Grow” egy partnerösztönző-program, amely partnereink értékesítési munkatársait jutalmazza a kulcsfontosságú HPE-termékek és -megoldások értékesítéséért az ügyfeleinknek.

Azonban nemcsak az értékesítési sikert jutalmazzuk, hanem számos különböző termék-, megoldás- és programképzésen is részt vehet. Rendszeresen kerül sor versenyekre és nyereményjátékokra is a résztvevők számára.

A HPE-termékek értékesítésével és a képzéseken való részvétellel bónuszpontokat szerez, egyenként 1 euró értékben. Közvetlenül a HPE "Engage & Grow" negyedév vége után a bónuszpontok átutalásra kerülnek a csapat vagy az egyes értékesítési munkatársak hitelkártyájára.

1. Regisztráljon és hívja meg munkatársait

A vezetője vagy képviselője elvégezheti a regisztrációt és elfogadhatja a részvételi feltételeket. Az adminisztrátorként való jóváhagyást követően meghívókat küldhetnek a csapatnak.

2. Töltse ki a kérdőívet és rendeljen kártyákat

Minden résztvevő kitölt egy, a portálon elérhető kérdőívet (ez legfeljebb 10-15 percet vesz igénybe). Az előre fizetett hitelkártya az egyéni résztvevőknek vagy együttesen az egész csapatnak rendelhető.

3. Gyűjtsön bónuszpontokat

Értékesítsen HPE-termékeket, és vegyen részt termékképzéseken a bónuszpontok szerzéséhez. Emellett iratkozzon fel a HPE „Engage & Grow” hírlevélre.

4. Szerezzen pénzt

Váltsa készpénzre bónuszpontjait a megfelelő ösztönzőidőszak végén a 30 napos igénylést követően.

Tanácsra van szüksége?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

iQuote felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK