1. Vissza

HPE GREENLAKE FOR BLOCK STORAGE

Egyszerűsített adatkezelés és agilis önkiszolgálás

További információk

Vállalati blokktárolás szolgáltatás formájában

Használja ki a felhőalapú, önkiszolgáló tárhely teljes rugalmasságát, amely dedikált HPE-hardveren fut ügyfele adatközpontjában.

Agilis önkiszolgálás

Azonnali, attribútumalapú árajánlat és gyors rendelés önkiszolgáló tárolással, amelyhez nem szükséges területspecifikus szakértelem. Az ügyfelek informatikai csapata ellenőrizheti a kérelmeket, és időt szabadíthat fel.

Ne kössön kompromisszumot az
alkalmazás sebessége terén

Segítsen az ügyfeleknek elérni a kívánt SLA-kat küldetéskritikus, üzleti szempontból kritikus és általános célú blokktárolási szintekkel – a legmagasabb szintű rendelkezésre állás és rendkívül gyors teljesítmény mellett.

Hogyan működik a HPE Greenlake for Block Storage?

Alakítsa át az adatműveleteket egy önkiszolgáló felhőfelülettel, amelyet ügyfelei az IT-szervezeteikben is bevezethetnek.

Válassza ki a munkaterheléseihez szükséges eredményeket, és a HPE biztosítja azokat

Válassza ki a számítási feladatokhoz szükséges SLA-t, kapacitást, gazdagép-hozzáférést, biztonsági házirendeket és prioritási QoS-t. A mögöttes infrastruktúra láthatatlanná válik, és a műveletek alkalmazásjellegűvé változnak, nem pedig infrastruktúra-központúvá.

Mondjon búcsút a fennakadásoknak egy MI által vezérelt szolgáltatás segítségével

Változtassa meg a tárolás kezelésének módját a HPE autonóm műveletirányításával, biztosítva, hogy alkalmazásai mindig be legyenek kapcsolva.

Szolgáltatásként történő felhasználás

A rugalmas fogyasztás, mint szolgáltatási modell lehetővé teszi a túl- és alulellátási problémák, a költségvetési korlátok és a bonyolult beszerzési ciklusok elkerülését.

Tárolási projekten dolgozik az egyik ügyfele számára?

Beszéljen csapatunk egyik tagjával

Igen, többet szeretnék tudni!