HPE CloudPhysics

A tökéletes eszköz a következő adatközpontra vonatkozó
projektjavaslathoz

További információk

Alakítsa át ügyfélkapcsolatait IT-partnerkapcsolatokká a HPE CloudPhysics segítségével.
A CloudPhysics egy hatékony SaaS-szolgáltatás virtualizált IT-környezetek elemzéséhez.

Kapcsolatfelvétel

TÖBB ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉG, RÖVIDEBB ÉRTÉKESÍTÉSI CIKLUSOK

Informatikai viszonteladóként az azonnali és adatvezérelt betekintések segítségével felgyorsíthatja ügyfelei átalakítási terveit. Használja ki ezeket az ismereteket, hogy több értékesítési lehetőséget biztosítson, és lerövidítse a hosszú értékesítési ciklusokat a vállalkozásában. A CloudPhysics a következő kérdésekre válaszol

  • Mekkora teljesítménynövekedést jelentene az összes virtuális munkaterhelés futtatása a HPE SimpliVity hardveren?
  • Hol vannak a legnagyobb adatforgalmi szűk keresztmetszetek?
  • Mennyi a teljes tulajdonlási költség 5 év alatt, ha az összes Tier 1 tárolót HPE Primera megoldásra frissítjük? Milyen előnyökkel jár a teljesítmény?
  • Mi a költségkülönbség aközött, hogy másodlagos munkaterheléseink 50%-át átköltöztetjük a nyilvános felhőbe, illetve egy olyan privát felhőre, mint a HPE Greenlake?

A HPE CLOUDPHYSICS BEMUTATÁSA

Adatvezérelt betekintés az intelligensebb informatikai döntésekhez

A CloudPhysics egy SaaS-szolgáltatás, amely intelligensebb informatikai döntéseket tesz lehetővé a peremhálózattól a felhőig.

Kibővíti az adatközpontú betekintést az informatikai beszerzésekbe, és több mint 200 billió adatmintát biztosít 3 millió virtuális gépen és több mint 4500 értékelést.

A platform egy kis vApp, amely intelligens gépadatokat gyűjt, és lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy elemezzék, frissítsék, javítsák és a változó igényekhez igazítsák az adatközpontjukat.

Pontosan modellezze, előrejelezze és mérje az új infrastrukturális ajánlások hatását, mielőtt az ügyfél fizet – ami az értékteremtési idő csökkenéséhez és az üzleti bevétel növekedéséhez vezet.

A CloudPhysics lehetővé teszi az informatikai viszonteladók számára, hogy folyamatos együttműködést és értéket biztosítsanak ügyfeleiknek. Proaktívan kezelheti a lehetséges egyesülési problémákat, kapacitásigényeket és új architektúrákat.

  • Találja meg a tökéletes váltást – hasonlítsa össze az új HPE-termékek és -szolgáltatások költség- és teljesítményjavulásait a jelenlegi ügyfél-infrastruktúrával.
  • Csökkentse működési költségeket, az összetettséget és leállási időt – mutassa meg az ügyfeleknek a részletes elemzéseket, hogy javítsa a fontos alkalmazások és adatok teljesítményét, ami több bevételhez vezet.
  • Szerezzen átfogó betekintést – tekintse át ügyfelei adatközpontjait a virtuális gépek és a munkaterhelés szintjéig, hogy megtalálja az optimális hardvermegoldást bármely virtualizált környezethez.
  • Modellezze a pontos költségeket – tájékoztassa ügyfeleit a felhőre való átállás, a virtuális környezet skálázásának és a helyszíni infrastruktúra optimalizálásának pontos költségeiről.

REGISZTRÁLJA A KÖVETKEZŐ ÜGYFÉLPROJEKTÉT AZ ALSO SEGÍTSÉGÉVEL!

Segítünk Önnek részletes ügyfélértékelést végezni a CloudPhysics segítségével.

Regisztráljon még ma

KÉRJE ALSO-SZAKÉRTŐK SEGÍTSÉGÉT

Az ALSO segíthet Önnek a következő adatközpontprojektjéhez szükséges ügyfélértékelésben! Szakértőink jártasak abban, hogy a platform segítségével részletes ügyfélértékelést végezzenek. Érje el a szakértelmünket 5 egyszerű lépésben.

1. lépés – Regisztrálja az ügyletét az ALSO-nál

2. lépés – Ütemezzen be egy megbeszélést Ön, az ügyfél és az ALSO között

3. lépés – Telepítse a CloudPhysics megoldást, és kezdje el az adatgyűjtést

4. lépés – Elemezze az adatokat az ügyféllel és az ALSO-val

5. lépés – Hozzon létre egy ügyfélajánlatot

Támogatjuk az ügyfélkapcsolat minden lépésében, és abban, hogy a CloudPhysics segítségével megnyerje a projektet.

VÁLJON AZ ALSO PARTNERÉVÉ

Az ALSO-szakértelem eléréséhez minősített üzletre és az ügyfél engedélyére lesz szüksége a CloudPhysics-adatok megtekintéséhez.