HPE VISZONTELADÓI OPCIÓS KIT (ROK)

Extra bevételt a HPE ROK segítségével

Segítse ügyfeleit vállalkozásuk modernizálásában a HPE-kiszolgálókra optimalizált Windows Server 2022 megoldással.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Mi az a HPE ROK?

HPE viszonteladói lehetőségkészlet (ROK) egy egyszerű módja annak, hogy az ALSO-partnerek kedvezményes áron adjanak hozzá Windows Server-licenceket a HPE-kiszolgálók megrendeléseihez.

Adjon hozzá kedvezményes HPE ROK Windows Server-licenceket a következő megrendeléséhez - és könnyítse meg az operációs rendszer telepítését a megrendelés kézbesítésekor. A licencek értékesítési ponton történő hozzáadásával extra bevételre tehet szert a HPE-kiszolgálókat tartalmazó megrendelések után, és leegyszerűsítheti a telepítést!

Miért válassza a HPE ROK megoldást?

Tegyen szert extra bevételre és üzemeltesse be ügyfelei kiszolgálóit gyorsabban mint valaha.

Kínáljon teljes körű megoldást – Kombinálja a kiszolgálót és az operációs rendszert egy megrendelésben, növelje az értéket és tegye egyszerűvé a beállítást. A HPE RapidSetup (a HPE Intelligent Provisioning része) be van ágyazva a HPE ProLiant Gen10 és Gen10 kiszolgálókba, így a Windows Server operációs rendszer telepítése a ROK-licencből egyszerű és gyors.

90 napos ingyenes támogatás – A HPE ingyenes hibaelhárítási támogatást nyújt ügyfeleinek az operációs rendszer telepítése során. Csökkentse ügyfélszolgálati idejét!

Növelje bevételeit az „Engage & Grow” segítségével – Bevételre tehet szert a Windows Server HPE ROK-licencének értékesítésével HPE Engage & Grow pontok!

Ne maradjon le a többletbevételről – A kiszolgálók több mint 70%-a Windows Servert futtat világszerte – ne hagyja ki ezt a bevételszerzési lehetőséget.

Miben különbözik a HPE ROK a Microsoft Windows Server többi verziójától?

A HPE ROK-licencek pontosan ugyanazokat a Windows Server OS-verziókat biztosítják ügyfelei számára, amelyeket már megszoktak, de további illesztőprogramokkal és optimalizációkkal, amelyek teljes mértékben kihasználják a HPE Proliant kiszolgálók fejlett hardverfunkcióit.

Emiatt a HPE ROK-licencek BIOS-zárolással rendelkezik, hogy biztosan csak HPE-kiszolgálókon fussanak.

Lássunk neki!

HPE ROK három különböző lehetőségként kínálható.

Essential kiadás

Kinek ajánlott?

Kisvállalkozások és háttérirodák vagy peremhálózati adatközpontok.

 • 25 felhasználó vagy 50 eszköz (ügyféllicencek nélkül)
 • Max. 1 CPU-foglalat és max. 10 mag
 • 1 virtuális gép
 • 1 Hyper-V tároló

VÁSÁROLJA MEG MOST

Standard kiadás

Kinek ajánlott?

Általános munkaterheléssel rendelkező közepes vállalkozás.

 • Korlátlan számú felhasználó vagy eszköz ügyféllicencek alapján
 • 2 virtuális gép
 • 1 Hyper-V tároló
 • 1 Hyper-V gazdagép licencenként

VÁSÁROLJA MEG MOST

Datacenter kiadás

Kinek ajánlott?

Nagy ügyfelek kulcsfontosságú alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal.

 • Korlátlan számú virtuális gép
 • Korlátlan számú Hyper-V tároló
 • 1 Hyper-V gazdagép licencenként
 • Tárolási funkciók: közvetlen tárolóreplika és közvetlen tárolóhelyek
 • Új hálózati állvány
 • Védett virtuális gépek és gazdagépvédő szolgáltatás

VÁSÁROLJA MEG MOST

Miért érdemes frissíteni a Windows Server 2022-re?

Windows Server 2022 lehetőséget kínál ügyfeleinek az üzleti alkalmazások futtatásának modernizálására. Windows Server fejlett biztonságot, virtualizációt, szoftveresen definiált hálózatkezelést és tárolást, valamint felhőalapú felügyeletet tartalmaz.

Fejlett többrétegű biztonság

Microsoft mostantól új biztonsági fejlesztéseket kínál a BIOS és a hipervizor szintjén.

A Secured-core Server alkalmazás együttműködik a HPE silicon-root-of-trust megoldásával, hogy védelmet nyújtson a kiszolgáló firmware-en keresztüli újraindításakor fellépő fenyegetések és támadások ellen.

VBS technológia védi a hipervizort azáltal, hogy elkülöníti az egyes folyamatokat az operációs rendszertől. Ez megakadályozza a támadások terjedését a rendszerben, és elkerüli a teljes kiszolgáló veszélyeztetését.

A hibrid felhő képességei

Használja ki a hibrid felhőalapú megközelítéseket az alkalmazások futtatásához és az adatok tárolásához, ahol csak szüksége van rájuk.

Windows Server 22 lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiterjesszék a helyi környezeteket a Microsoft Azure-felhőre.

Windows Server lehetővé teszi a számítási feladatok és adatok helyi, peremhálózati vagy többfelhős környezetekben történő kezelését egyetlen vezérlőpultról.

Rugalmas alkalmazásplatform

A Windows Server lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kihasználják a skálázhatósági fejlesztéseket, amelyek támogatják a 48 TB memóriát és a 64 fizikai foglalaton futó 2048 logikai magot a nagy erőforrásigényű alkalmazásokhoz.

A Windows Server 22 fejlett gyorsítótárazást is tartalmaz, amely a fontos adatokat a gyorsabb, a kevésbé kritikus adatokat pedig a lassabb tárolókon tárolja, ami tökéletes az olyan hybrid flash tárolórendszerekhez, mint a HPE MSA.

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba az ALSO csapatával a HPE ROK
vagy a Windows Server 2022 kapcsán.

KÉRJEN HÍVÁST

Készen áll egy ajánlat létrehozására?

Adjon hozzá HPE ROK-licenceket megrendeléséhez és tegyen szert nagyobb bevételre. Ezzel egyidejűleg szerezzen HPE Engage & Grow pontokat.

UGRÁS AZ IQUOTE MEGOLDÁSRA