Remote er den nye ”arbejdsplads”

Medarbejdere etablerer mere end nogen siden før arbejdsplads uden for kontoret – og arbejder på farten, fra caféen, hjemmekontoret eller et helt fjerde sted.”

Virksomheder må tilpasse sig for at få succes, men den fleksible arbejdsplads er en stor udfordring for mange. Medarbejderne har ikke kun brug for moderne værktøjer, men IT-afdelingen skal også levere, sikre, administrere og understøtte deres enheder eksternt. Lenovo er her for at hjælpe! Deres tekniske løsninger holder medarbejderen produktive i en verden, hvor man arbejder fra hvor som helst.

Modernisering er vejen mod en smartere fremtid

Lenovo leverer sammen med deres partnere en række hardware, software og tjenester og integrerede løsninger der muliggør moderne IT.

Uanset hvor du er på moderniseringsrejsen har Lenovo de løsninger, der løser dine udfordringer. Med Lenovos smarte tjenester kan du implementere, administrere, sikre og støtte dine ansatte døgnet rundt, uanset hvor du er uanset hvor de er. Grundlaget for disse løsninger er moderne enheder - teknologier og værktøjer, der holder medarbejderne produktive og samarbejdet oppe.

De ultimative løsninger til den fleksible (hjemme)arbejdsplads

I en remote tid – som er den nye normal for mange virksomheder – er der behov for at sikre høj produktivitet, samarbejde og god forbindelse mellem medarbejderne. Her får du et bud på essentielt udstyr til den ideelle og fleksible (hjemme)arbejdsplads.

ALSOs Lenovo-team står altid klar til at hjælpe dig med råd og sparring i forhold til netop jeres behov for et remote setup.

Produktivitet uden begrænsninger

Levende samarbejde på tværs af teams

Fleksibilitet på farten

LENOVO ThinkPad X1 Nano

Let og effektiv, uanset hvor du arbejder

Den letteste ThinkPad-computer til dato – kun 907g! Banebrydende god ydeevne, fremragende responstid, lang batteritid og fantastisk grafik. En trofast følgesvend uanset, hvordan arbejdsdagen er sammensat. ThinkPad X1 Nano passer perfekt til den fleksible (hjemme)arbejdsplads, under transport, på kundebesøg eller arbejder fra yndlings-caféen!

Se flere detaljer Hent Datasheet

Har du også husket dette?

ThinkPad X

Bygget til produktivitet og samarbejde

Se alle Lenovos
ThinkPad X-modeller

Læs mere

Premier Support

Hurtig support af højeste kvalitet

Premier Support er inkluderet i en lang række Lenovo ThinkPads.

Læs mere

Co2 Offset

Større klimabevidsthed ved IT-indkøb

CO2-kompenser alle computerkøb fra Lenovo gennem grønne initiativer

Læs mere

Tips til hjemmekontoret


Tips til effektivt hjemmearbejde

Hent guiden og få indblik i hovedresultaterne fra Lenovos Remote Workers markedsanalyse, der udpensler 4 vigtige steps og processer for produktivitet på hjemmekontoret.Hent guide (engelsk)


Et ergonomisk og fleksibelt setup

At kunne arbejde produktivt og kreativt uanset hvor man er kræver nye værktøjer, der fremmer fleksibilitet og mobilitet. Både så medarbejdere nemt kan transportere sig rundt overalt – lige fra hjemmekontoret, i toget og på caféen – men også så de fastholder en sund, ergonomisk arbejdsgang.

Hent guides og artikler (engelsk)

Kontakt ALSOs Lenovo-team

Kontakt vores Lenovo-specialister, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring!

Kontakt