Proshop med kunder i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland kræver præcision og punktlighed af sine leverandører - samt ikke mindst fuld elektronisk ordrehåndtering. Krav som ALSO er stolt over at kunne leve op til.

En af landets største webforretninger er Proshop, der med ca. 120.000 varenumre har en særdeles bred profil inden for forbrugerelektronik i almindelighed og IT i særdeleshed. En af de helt store leverandører til Proshop er ALSO med hvem man har haft et samarbejde gennem en årrække.

”Når vi skal vælge at indgå samarbejde med en leverandør, lægger vi vægt på tre elementer. Et af de vigtigste er muligheden for elektronisk samhandel i alle henseender, men det er klart, at sådan noget som leveringssikkerhed og prispunkt også er vigtigt”, siger direktør for Proshop, Morten Duch.

Fuld elektronisk ordrehåndtering
ALSO lægger vægt på langvarige partnerskaber med deres forhandlere, og i forholdet til Proshop viser det sig blandt andet i en særdeles tæt integration på IT-siden. Således modtager Proshop dagligt elektronisk information om tilgængelige varer, leveringsstatus samt ikke mindst aktuelle priser.

Denne information indlæses automatisk i Proshops IT-system, hvorefter afgivne ordrer ekspederes online og automatisk returneres til ALSO’s IT-system.

”Vi har naturligvis også personlig kontakt med produktcheferne hos ALSO, men i det daglige er det alt afgørende, at al samhandel kan ske elektronisk. Samtidig er det vigtigt, at der er styr på logistikken, da ALSO både skal kunne levere til vores hovedlager i Århus samt direkte hjem til vores slutkunder”, siger Morten Duch.

Vigtigt med en proaktiv dialog
Han understreger, at den disciplin ér der styr på fra ALSO’s side og, at systemintegrationen desuden gælder logistikken, idet en vare kan leves til slutkunden fra såvel Proshops som ALSO’s lager alt efter, hvor den er tilgængelig.

Morten Duch påpeger endvidere, at man har en god dialog med medarbejderne hos ALSO, der er proaktive og handler hurtigt, når daglige udfordringer skal løses. Ligeledes understreger han vigtigheden af en partner, der også formår at kigge i krystalkuglen og komme med kvalificerede bud på, hvilke produkter, forbrugerne vil efterspørge om f.eks. seks måneder.

"Vi har naturligvis også personlig kontakt med produktcheferne hos ALSO, men i det daglige er det alt afgørende, at al samhandel kan ske elektronisk. Samtidig er det vigtigt, at der er styr på logistikken, da ALSO både skal kunne levere til vores hovedlager i Århus samt direkte hjem til vores slutkunder"

- Morten Duch, direktør, Proshop

Ole Scharff
Sales Director, Consumer Sales Division
355 9328
2167 5789
ole.scharff@also.com