ALSO CLOUD MARKETPLACE

Din lokale markedsplads med et bredt udvalg af cloudservices og værdiforøgende serviceydelser

ALSO Cloud-platformen er meget mere end automatisk levering af cloudservices. Det er markedets mest omfattende onlinemarkedsplads med værktøjer til salg, support, rapportering og selvbetjening i forbindelse med forskellige cloudservices.

  1. tilbage

ALSO Cloud Marketplace

Cloud-leverandører
ALSO Cloud-leverandørerne benytter ALSO Cloud Marketplace til hurtigt og nemt at gøre deres services tilgængelige for tusindvis af forhandlere og deres kunder samt til at optimere deres serviceudbud ved at entrere med professionelle ALSO-services.

Uafhængige Cloud Software Vendors (ISV'er)
Cloud ISV'er fra hele verden med en abonnementsbaseret forretningsmodel kan ansøge om at blive tilknyttet ALSO Cloud Marketplace. Markedet for vertikalt fokuserede eller lokaliserede softwaretilbud er i kraftig vækst. ALSO Cloud Marketplace sætter cloud ISV'erne i kontakt med tusindvis af europæiske forhandlere og deres slutkunder.

ALSO Cloud Marketplace
Med ALSO Cloud Marketplace kan cloud-leverandører, cloud ISV'er og forhandlere finde sammen og integrere, tilpasse og administrere en række forskellige cloudservices på deres lokale cloudmarkedspladser. ALSO Cloud-platformen automatiserer livscyklussen for cloudservices fra salg til fakturering og gør det nemt at oprette hybride tilbud kombineret med værdiforøgende serviceydelser, der passer perfekt til det ønskede vertikale kundesegment.

Forhandlere
Forhandlere bruger ALSO Cloud Marketplace til at samle, sælge og administrere cloudservices fra deres lokale ALSO Cloud Marketplace og kombinere dem med deres eksisterende produkttilbud og værdiforøgende serviceydelser, så der skabes et unikt hybridudbud, der passer optimalt til deres marked.

Kunder
Benytter de tilbud, der skabes og udbydes til dem via ALSO-forhandlerne.

Brugere
Benytter de cloudservices, som deres arbejdsgiver stiller til rådighed.

Hvorfor er ALSO Cloud Marketplace det rigtige for dig?

FORDELE FOR FORHANDLERE

  • Bredt udvalg af cloudservices. Få adgang til mange cloudservices af høj kvalitet fra forskellige cloud-leverandører og Cloud ISV'er.
  • One-stop-butik. Saml, sælg og administrer en unik blanding af services i forskellige kategorier med påvist markedsefterspørgsel.
  • Værdiforøgende serviceydelser. Gør brug af ALSO værdiforøgende serviceydelser, såsom finansielle services og marketing-services, for at få den hurtigste go-to-market og den letteste adgang til clouden.
  • Lokalt. Benyt services fra en lokal markedsplads med lokalt sprog, valuta og support, og udnyt det lokale ALSO teams markedsekspertise.

FORDELE FOR CLOUD-LEVERANDØRER OG CLOUD ISV'ER

  • Hurtig omsætning. Cloud-leverandører og Cloud ISV'er øger deres omsætning ved hurtigt og nemt at nå ud til tusindvis af lokale forhandlere og deres kunder.
  • Hurtigt på markedet. Lancér dine services hurtigt på en ALSO Cloud Marketplace, og fokuser på de go-to-market-aktiviteter, der skaber mest værdi.
  • Reducerede omkostninger. Brug ALSO-serviceporteføljen og de professionelle ALSO-services til at optimere og administrere dine egne services.
  • Øget værditilvækst. Udnyt den stigende efterspørgsel efter cloudservices, og bliv en betroet cloud-leverandør eller Cloud ISV via de vertikale, integrerede løsningstilbud.

Kontakt:

ALSO Cloud Marketplace
(Danmark)

Phonenumber.: +45 43 55 92 90

Mail.: software.danmark@also.com

Website: https://also.cloud