Spar 50% ved køb af Epson SureColor T-serie

I forbindelse med Epsons lancering af den nye T-serie på storformatprint sætter vi en kampagne i gang, hvor du indtil 31.12.18 kan få 50% rabat på SC-T3100/N og SC-T5100/N

SureColor T3100 (24”) og T5100 (36”) er hurtige, præcise, pålidelige og har et ultraslankt, kompakt design, der er velegnet til ingeniører og arkitekter. Perfekt til udskrivning af tegninger, planer, skilte og plakater m.m.

De nye printere er baseret på Epsons seneste teknologi, der giver den bedst mulige printerydeevne. De har indbyggede muligheder til oprettelse af trådløs forbindelse og Wi-Fi Direct-forbindelse, så arkitekter og designere let kan udskrive fra tablets og smartphones eller bruge den nye LCD-berøringsfarveskærm på 4,3" med en overskuelig menu, der er let at navigere rundt i.

Fremtidens pigmentbaserede UltraChrome XD2-blæk med høj kapacitet giver holdbare arkivudskrifter med fantastiske farver og flotte linjer på næsten alle typer papir.

For ønske om en live demo af modellerne eller mere info omkring produkterne kontakt Jens Holm på +45 2810 5500 eller jens.holm@also.com .

Bestil T-serien hos ALSO: