HPE CloudPhysics

Det ultimative værktøj til dit næste forslag til datacenterprojekt

Få mere at vide

Forvandl dine kunderelationer til IT-partnerskaber med HPE CloudPhysics.
CloudPhysics er en kraftfuld SaaS-tjeneste til at analysere virtualiserede IT-miljøer.

Kontakt os, og tilmeld dig CloudPhysics i dag.

Flere salgsmuligheder, kortere salgscyklusser

Som IT-forhandler kan øjeblikkelig og datadrevet indsigt hjælpe dig med at accelerere dine kunders transformationsdagsordener. Udnyt denne indsigt til at kvalificere flere salgsmuligheder og forkorte lange salgscyklusser i din virksomhed. CloudPhysics besvarer spørgsmål som

  • Hvad ville ydelsesforøgelsen udgøre ved at køre alle virtuelle arbejdsbelastninger på HPE SimpliVity-hardware?
  • Hvor er vores største dataflaskehalse?
  • Hvad er de samlede ejeromkostninger over 5 år, hvis vi opgraderer alt Tier 1-lager til HPE Primera? Hvad er præstationsfordelene?
  • Hvad er omkostningsforskellen mellem at migrere 50 % af vores sekundære arbejdsbelastninger til den offentlige sky i forhold til en privat sky som HPE Greenlake?

Præsentation af HPE CloudPhysics

Datadrevet indsigt til smartere it-beslutninger

CloudPhysics er en SaaS-tjeneste, der muliggør smartere IT-beslutninger på tværs af edge-to-cloud. Det udvider din datadrevne indsigt til IT-indkøb med mulighed for at levere over 200 billioner dataprøver på tværs af 3 millioner virtuelle maskiner og over 4.500 vurderinger.

Platformen er en lille vApp, der samler intelligente maskindata, der sætter dine kunder i stand til at analysere, opgradere, reparere og tilpasse deres datacenter til skiftende behov.

Modellér, prognoser og mål nøjagtigt virkningen af nye infrastrukturanbefalinger, før kunden betaler - hvilket fører til en reduktion af din tid til værdi og en stigning i virksomhedens omsætning.

CloudPhysics giver dig mulighed for at

  • Finde den perfekte opgradering - Sammenlign omkostnings- og ydelsesforbedringer for nye HPE-produkter og -tjenester i forhold til nuværende kundeinfrastruktur.
  • Reducere dine driftsomkostninger, kompleksitet og nedetid - Vis kunderne detaljerede analyser for at forbedre vigtig app- og dataydeevne, hvilket fører til mere omsætning.
  • Omfattende indsigt - Gennemgå dine kunders datacentre ned til VM og arbejdsbelastningsniveau for at finde den optimale hardwareløsning til ethvert virtualiseret miljø.
  • Modeller nøjagtige omkostninger - Giv dine kunder et bud på de nøjagtige omkostninger ved at migrere til skyen, tilrettelæg et virtuelt miljø i rettighedsstørrelser og optimere den lokale infrastruktur.

CloudPhysics gør det muligt for IT-forhandlere at levere kontinuerligt samarbejde og værdi til deres kunder. Løs proaktivt potentielle fusionsproblemer, kapacitetsbehov og nye arkitekturer.

Registrer dit næste kundeprojekt hos ALSO!

Vi hjælper dig med at køre en detaljeret kundevurdering ved hjælp af CloudPhysics.

Tilmeld dig i dag

Udnyt dine ALSO-eksperter

ALSO kan hjælpe dig med at køre en kundevurdering til dit næste datacenterprojekt! Vores eksperter har godt kendskab til at udføre detaljerede kundevurderinger ved hjælp af platformen. Få adgang til vores ekspertise i 5 enkle trin.

Trin 1 – Registrer din aftale med ALSO

Trin 2 – Planlæg et møde mellem dig, kunden og ALSO

Trin 3 – Installer CloudPhysics, og begynd at indsamle data

Trin 4 – Analyser dataene med kunden og ALSO

Trin 5 – Opret et kundetilbud

Vi kan støtte på hvert trin af dit kundeengagement, og i at bruge CloudPhysics til at vinde projektet.

Bliv partner med ALSO

For at få adgang til ALSO-ekspertise skal du have en kvalificeret aftale og kundens tilladelse til at se CloudPhysics-dataene.