FRA SALG TIL FAKTURERING

ALSO Cloud Marketplace automatiserer cloudforretningsprocessen

ALSO Cloud Marketplace er one-stop-butiksløsningen for ALSO-partnere. Med ALSO Cloud Marketplace kan partnere samle, sælge og administrere cloudservices lige fra salg til fakturering via én onlinegrænseflade. Følgende nøglefunktioner er inkluderet:

Kom med på den lokale markedsplads

ALSO vil udvælge og kvalificere cloudservices og -løsninger, der passer til dine specifikke markedsbehov. Vi udvælger i fællesskab det rigtige sortiment af SaaS-, IaaS- og andre servicetilbud, såsom hardware, support og endda forsikring og finansiering.

Administrer din markedsplads

Serviceværktøj – administrer din markedsplads. Serviceudbydere kan nemt redigere og administrere deres services på markedspladsen. Konfigurer serviceparametrene, upload ikoner og supportmaterialer, vælg hvor og hvordan du vil udbyde en service, og du er klar til at gå i gang.

Tilbud på under ét minut

Salgsværktøj – tilbud på under ét minut. Salgsteams kan oprette tilbud til potentielle og eksisterende kunder på få sekunder ved at trække og slippe services fra markedspladsen og justere parametrene i farten. Kanalparterne kan styre tilbuddene og gøre deres salgsteams i stand til at lande handler nemmere end nogensinde tidligere.

Gør det nemt at oprette og administrere kunder, brugere og services

Udbudsværktøj – gør det nemt at oprette og administrere kunder, brugere og services. ALSO Cloud-platformen forenkler radikalt måden, hvorpå du opretter og administrerer kunder, brugere og services. Forhandlere kan udbyde og orkestrere deres servicetilbud 100 % automatisk på en intuitiv brugergrænseflade uden at skulle bekymre sig om kompleksiteten ved servicekonfiguration, afhængighed og workflows.

Gør fakturering nemt og effektivt

Faktureringsværktøj – gør fakturering nemt og effektivt. De samlede fakturadata tilvejebringes automatisk på månedlig basis i standard-EDI-format, og der er adgang til online-fakturadata når som helst. Prissætningen, der er nem at justere ud fra brugerdefinerede prislister og tilpassede priser for individuelle abonnementer, muliggør en meget fleksibel opkrævning.

Fra data til intelligens

Rapporteringsværktøj – fra data til intelligens. Rapporter kan oprettes ud fra enhver type data, alt efter hvad der passer til dit formål. Præsenter data i intuitive formater som f.eks. søjle-, cirkel- og kurvediagrammer samt tabeller. Rapporterne kan gemmes, og selve dataene kan eksporteres til tredjepartsforretningsværktøjer, hvis det er nødvendigt.

De oplysninger, du har brug for – når og hvor du har brug for dem

Supportværktøj – de oplysninger, du har brug for – når og hvor du har brug for dem. I det omfattende supportcenter, der omfatter et brugervenligt ticket-system, kan du finde alle de oplysninger og materialer, du har brug for til markedsføre, sælge og implementere cloudservices og -løsninger så nemt og effektivt som muligt.

"Out-of-the-box"-selvbetjening for slutbrugerne

Selvbetjeningsværktøj – "out-of-the-box"-selvbetjening for slutbrugerne. Forhandlerne kan levere et fuldt sæt brugervenlige selvbetjeningsfunktioner til deres kunders slutbrugere til f.eks. indstilling af adgangskoder, redigering af kontaktoplysninger og download af brugervejledninger og software.