Gaming industrien er en af de største drivkrafter for innovation i IT-branchen. Ønsket om at skabe indhold, som er tæt på virkeligheden har skubbet hardwaren til grænsen og over i forhold til dens muligheder. Teknologien udvikler sig hurtigt, og det er ikke altid nemt at følge med. Det er netop her, vi ønsker at hjælpe dig lidt på vej ved at holde dig nyeste trends og produkter – og hvordan de påvirker din forretning.

Tag din gaming-forretning til et nyt niveau
med vores førende produkter:

PC’ere

> Lær mere

Takket være nye, strømbesparende teknologier og endnu mere effektiv hardware, kan kraftige Notebooks køre op til 10 timer. De integrerede skærme er blevet hurtigere, lysere og fået mere farve - alt sammen med til at forbedre gaming oplevelsen. Stationære PC’ere er blevet mindre og kan køre spil i højeste indstillinger med flydende billedopdateringshastigheder. I dag er størrelsen ligegyldig. De store leverandører tilbyder gaming PC’er i mange forskellige størrelser, vandkøling og RGB-lys..

Køb nu

Skærme

> Lær mere

Bredere formater som 16:9 ses mere og mere i gaming. Højere opløsning, over full HD, med hurtigere opdateringshastigheder og lavere responstid er et must for gamers. AMD og Nvidia har optimeret kommunikationen mellem grafikkort og monitor med deres teknologier som Freesync(AMD) og G-Sync(Nvidia). Disse adaptive synkroniseringsmuligheder giver bedre spilleoplevelser ved at reducere skærmfejl.

Køb nu

Komponenter

> Lær mere

Her kan du finde alt, hvad en gamer har brug for. Hurtige grafikkort eller budgetvenlige modeller. Bundkort og CPU’er med nyeste og pålidelige teknologier. RAM med hurtig frekvens og lav forsinkelse. HDD’er i høje kapaciteter og SSD’er for hurtig databehandling. Strømforsyninger til høje energikrav og effektivitet. Små og store kabinetter. Og en perfekt køling til den specifikke konfiguration.

Køb nu

Gaming i cloud’en

> Læs mere her

Som verdenen bliver mere og mere digital, oplever vi et irreversibelt skift i spil-markedet fra fysisk til digital. Blandt de adskellige digitale spil-muligheder der findes, vælger over 200 millioner mennesker at benytte sig af gaming i cloud’en, da det giver mulighed for at spille fra en hvilken som helst enhed, uanset hvor de måtte befinde sig. Dette er grunden til, at cloud gaming markedet forventes at vokse fra en nuværende markedsværdi på 2B$ til 8B$ i 2025.

Læs mere her

Her er dagens hotteste produkter i gaming: