1. tilbage

Vil du arbejde med HPE GreenLake?
Få et forspring med ALSO’s undervisningsprogrammer

ALSO tilbyder HPE-undervisning til udvalgte partnere for at understøtte HPE GreenLake-forretningsudviklingen. Undervisningen fokuserer på omfattende support til teknikere, som har behov for HPE-certificering, og på salg med særlig vægt på identifikation, kvalifikation, pitching og indgåelse af HPE GreenLake-handler.

Al undervisning kan foregå enten lokalt på arbejdspladsen eller online!

Registrer dig så du kan modtage gratis undervisning i HPE GreenLake, og give dine kunder adgang til den private clouds potentiale.

ALSO tilbyder kurser og hjælp til certificering, der kan tilpasses din virksomheds specifikke behov

Når I er kvalificeret til det, kontakter ALSO jer for at planlægge kurserne og tildele adgang til:

Akkrediterede undervisningsprogrammer

Vores akkrediterede HPE-undervisningsprogrammer er udarbejdet specifikt til teknikere og sælgere.

Teknisk kursus

Du vil få undervisning og support med henblik på at opnå HPE-certificering i konfiguration af GreenLake-løsninger (HPE0-P26).

Kursus i salg

ALSO yder salgs- og marketingsupport, som hjælper dig med at identificere, kvalificere og vinde nye HPE GreenLake-kunder.

Certificering i konfiguration af HPE GreenLake-løsninger – forstå kravene

Hvad enten du er løsningsarkitekt, salgsteknikker eller beskæftiget inden for IT-salg eller en teknik, er HPE0-P26-eksamen din adgangsbillet til arbejde med HPE GreenLake. Det er helt afgørende, at alle tekniske teams er fuldt certificerede.

For at forberede dig til eksamen har ALSO udarbejdet en pakke af undervisningsmaterialer, der vejleder dig gennem alle aspekter af certificeringen – fra brugervejledninger i specifikke værktøjer som f.eks. QuickQuote og OCA til dybdegående vejledning i løsningsplanlægning og konfiguration

Få ALSOs hjælp til at opbygge et HPE GreenLake-løsningsforslag

Fra omfattende erfaring i salg af cloud-infrastruktur og HPE-hardware har ALSO udviklet et undervisningsprogram som hjælp til salg af HPE GreenLake. Du kan bruge programmet når du:

  • Identificerer muligheder
  • Kvalificerer kundeemner
  • Pitcher dit forslag
  • Indgår HPE GreenLake-handler