HP forpligter sig til at hjælpe sine kunder med ansvarlig produktgenanvendelse

Siden 2016 har HP haft som mål at genanvende 1,2 millioner ton hardware og forbrugsstoffer inden 2025. Ved udgangen af 2018 var der genanvendt 395.200 ton.

Mere end 80% af HP blækpatroner og 100% af HP LaserJet tonere er nu produceret med genanvendt materiale, og HP har brugt over 230 tons plastik, som er opsamlet på strande, der ellers ville ende i havet, til at fremstille originale blækpatroner. Også på PC siden genanvendes materiale, fx er store dele af den nye Elite Dragonfly notebook produceret med genanvendt magnesium og plastik. HPs reparations-, genbrugs- og genanvendelsesprogrammer sikrer, at produkter og materialer bruges til andre formål, så materialerne udnyttes bedst muligt i længst mulig tid. Disse bestræbelser er en del af HPs ambitioner om at transformere virksomheden mod en stadig mere materiale-effektiv cirkulær model.

Læs mere


Miljøvenlige løsninger

HPs vision er at skabe teknologi, der gør livet bedre for alle i hele verden

HP sigter mod at levere teknologi, der forbedrer liv og giver deres kunder mulighed for at opnå mere med fokus på miljøet. Gennem deres produkter og tjenester skabes en fælles værdi for planeten, mennesker og de samfund vi bor, arbejder og udfører forretninger.

  • Fra bærbare computere og arbejdsstationer til spil- og VR-enheder giver HPs systemer sikkerhed, holdbarhed, energi og materiale-effektivitet.
  • Som den globale leder inden for printere til hjemmet og kontoret, fortsætter HP med at levere bæredygtige løsninger og servicebaserede modeller.
  • Spar ressourcer, spar energi og spar penge på HP PageWide-teknologi, som er udviklet til at bruge mindre energi end laserprintere. HP PageWide-enheder er ENERGYSTAR®-certificerede og førende i forhold til energieffektivitet.

HPs strategi for bæredygtig effekt

Frembringe positive ændringer for vores planet, befolkning og samfund

Bæredygtig indflydelse er kernen i rejsen på en mere miljøvenlig verden. HP driver innovation og vækst, styrker deres forretning på lang sigt, og gør det muligt at udvikle og levere de bedste løsninger til deres kunder.

HP printere, HP Dragonfly
og computer tasker af genanvendt materiale

Har du lyst til at vide mere om, hvordan HP bruger genanvendeligt materiale til deres produkter, samt deres bæredygtige processer og strategier?

– Besøg ALSOs HP-portal eller HPs hjemme side, hvor du kan læse meget mere.

HPs portal HPs hjemmeside