Eftersom COVID-restriktionerne er begyndt at lette, forbereder mange virksomheder sig på at komme tilbage til kontorerne. Alsidighed og fleksibilitet er vigtigt, eftersom mange fremover komme til at veksle mellem hjemmekontoret og kontoret. Heldigvis har Trust smarte løsninger, der støtter denne hybride kontorløsning.

Se det fulde sortiment her

Uanset om du arbejder hjemmefra eller fra kontoret, er det vigtigste, at du er i stand til at have en produktiv og behagelig hverdag. Trust tilbyder professionelt tilbehør, der giver valuta for pengene, høj kvalitet til bærbare computere, pc og mobil. Designet til daglig brug og opfylder hele spektret af forretningsbehov.

FORRETNINGSLØSNINGER

Med fokus på kvalitetsprodukter tilbyder Trust pålideligt udstyr eksklusivt til B2B-kanalen. B2B-kanalens eksklusive sortiment består af must-have tilbehør til en produktiv arbejdsoplevelse, der understøtter både arbejde hjemmefra og fra kontoret. Alle eksklusive B2B-produkter kommer i en brun æske, er let at åbne og i bæredygtig emballage.

Se det fulde sortiment her

VIDEOKONFERENCER

Den nye måde at arbejde på indebærer en ny måde at drive forretning på, samarbejde og kommunikere. Vi er ikke længere bundet til ét sted. Med vores alt-i-et-plug-and-play VC-løsninger kan du forvandle ethvert mindre til mellemstort mødelokale til et videokonferencelokale i høj kvalitet.

Se det fulde sortiment her