Forbered dig på vinterens strømafbrydelser

Uafbrudt strømforsyning (UPS)

Hvis elapparaterne stopper med at fungere, kan arbejdet standse, filer kan blive beskadiget, og usavede spil kan gå tabt.

Derfor er det vigtigt at sikre, at udstyr og systemer er beskyttet mod strømafbrydelser, især i vintermånederne, hvor risikoen er særligt høj på grund af stigende elforbrug.


UPS - den bedste løsning til strømafbrydelser

Uafbrudt strømforsyning (UPS) giver pålidelig strømforsyning og fred i sindet for brugeren. Ved strømafbrydelser skifter UPS backup-systemet fra netstrøm til batteridrift, hvilket gør det muligt for systemerne at fortsætte i op til 30 minutter, indtil den normale el-forsyning genoprettes - medarbejdere kan fortsætte med arbejdet, data går ikke tabt, og spillet kan fortsætte, hvor det blev forladt.

Eaton har en UPS-løsning til enhver situation

Eaton har en passende UPS-løsning, hvad enten det drejer sig om at drive en virksomhed eller beskytte spilleudstyr derhjemme.

Beskyt hjemmets enheder mod strømafbrydelser:

  • Eaton 3S Mini – avanceret beskyttelse til routere, modemmer, IP-kameraer og IoT-applikationer.
  • Eaton 3S Gen2 – prisvenlig og pålidelig beskyttelse til internetforbindelser, stationære computere, tv, lyd og lagringsløsninger.

LÆS ARTIKLEN

Beskyt dit spiludstyr mod strømafbrydelser:

  • Eaton 3S Mini – avanceret beskyttelse til internet-routere, modemmer og Wi-Fi-netværk.
  • Eaton Ellipse PRO – avanceret beskyttelse til stationære og spillecomputere samt professionel lyd.

KØB HER

Beskyt virksomhedens IT-applikationer mod strømafbrydelser:

  • Eaton 5PX Gen2 – branchens bedste linje-interaktive strømbeskyttelse til servere, switcher, routere og lagringsenheder.
  • Eaton 9PX UPS – energieffektiv strømbeskyttelse til små og mellemstore datacentre, IT-netværk, lagring og telekommunikation, infrastruktur, industri og medicinske applikationer.
  • Eatonin Intelligent Power Management (IPM) – en del af Brightlayer Data Centers-softwarepakken. Med denne software til katastrofehåndtering kan du overvåge, styre og kontrollere strømenheder i både fysiske og virtuelle miljøer for at sikre, at kritiske IT-enheder forbliver aktive under strømafbrydelser.
  • Cyber Secured Monitoring – en cloud-baseret analytisk løsning, der indsamler og analyserer data om energiinfrastrukturlæsset. Den muliggør også tjenester som fjernovervågning og tilstandsrapporter samt tidlig påvisning af afvigelser for at reducere driftsafbrydelser i kritiske komponenter.

KØB HER

Tommi Kihlakaski

Junior Focus Sales Manager, CoC Data Center Solutions
tommi.kihlakaski@also.com
+358 40 7799937