SIKKERHED OG KVALITET I SÆRKLASSE

Digitaliseringen er i fuld gang verden over og bringer uanede muligheder med sig. Med den tiltagende netværksintegration stiger dog også risikoen for et hackerangreb, da mange virksomheder ikke er tilstrækkeligt beskyttet, når det drejer sig om datasikkerhed.

SIKKERHED STARTER VED HARDWAREN

Ved beskyttelsen af processer i virksomheder er det vigtigt at bygge datasikkerheden op fra grunden af og at anvende den rigtige hardware. Hewlett Packard er kendt for verdens sikreste og mest administrationsvenlige pc'er og workstations. Premiumprodukterne fra HP, Elite PC'er og HP Z Workstations, har ultra moderne HP sikkerhedsfunktioner, som danner grundlaget for den overordnede it-sikkerhed i virksomheden.

PÅ DEN SIKRE SIDE MED PRODUKTER FRA HP

Ved beskyttelsen af processer i virksomheder er det vigtigt at bygge datasikkerheden op fra grunden af og at anvende den rigtige hardware. Hewlett Packard er kendt for verdens sikreste og mest administrationsvenlige pc'er og workstations. Premiumprodukterne fra HP, Elite PC'er og HP Z Workstations, har ultra moderne HP sikkerhedsfunktioner, som danner grundlaget for den overordnede it-sikkerhed i virksomheden.

HP Sure Start

Beskyttelse fra starten af med hardwareunderstøttet automatisk fejlafhjælpning via HP Sure Start Gen42, som automatisk kan gendanne BIOS

HP Sure Run

Høj driftssikkerhed for kritiske applikationer og processer ved hjælp af automatisk fejlafhjælpning

HP Sure Recover

Hurtig og sikker gendannelse af det seneste image via en netværksforbindelse

DATA- OG IDENTITETSBESKYTTELSE I ALLE DENS FACETTER

Datasikkerhed er det helt store it-emne i dag. Det er især sensible brancher som f.eks. banker, forsikringsselskaber eller endda institutioner på regeringsniveau, der står over for store udfordringer. HP ved, hvordan man mest effektivt beskytter personlige oplysninger på HP Elite PC'erne.

HP Sure Click

Beskyttelse mod hjemmesider og filer, der kan indeholde malware, ransomware eller vira

HP Sure View

Forhindring af visuelle angreb ved hjælp af integreret beskyttelse mod nysgerrige blikke med et enkelt tryk på en tast

HP Multi-Factor Authentication

Forhindring af ukontrolleret adgang ved hjælp af godkendelsesfaktorer som f.eks. fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse

SIKKERHED GENNEM KRYPTERING


I mange virksomheder er printerne centrale knudepunkter, hvor data fra mange forskellige brugere løber igennem. Her skal man være opmærksom på følgende: Uanset hvor avancerede sikkerhedsforanstaltningerne er – hackere kan lynhurtigt finde svage punkter. Derfor tilbyder HP passende hardwareløsninger sammen med sine printerprodukter, som videresender data i krypteret form og dermed beskytter mod hacking. Derudover kan nye printere identificere og standse eventuelle malware-angreb, og deres advarselssystem er altid klar til indsats takket være løbende opdateringer.
Derudover tilbyder HP en lang række godkendelses- og kontrolfunktioner. Ved at scanne medarbejdernes id-kort eller anvende pinkoder forhindrer man en ukontrolleret adgang til printersystemet. Ved hjælp af et centralt administrationssystem kan man nøje følge brugen af enhederne og sikre, at scannede eller udskrevne dokumenter kun lander i den berettigede modtagers hænder. Og løsningen HP Secure Document Printing gør det muligt at integrere forfalskningsbeskyttelsesteknologier i sikre dokumenter. Dermed kan man garantere sikkerheden på alle niveauer.

RISIKOFRI OG FLEKSIBEL UDSKRIVNING

Mobilenheder og fleksibilitet bliver stadigt mere vigtige elementer i det daglige arbejde. Med sine Mobile-Printing-løsninger tilbyder HP muligheden for at udskrive fleksibelt fra forskellige enheder og placeringer og samtidig leve op til så høje sikkerhedsstandarder som muligt. Dermed kan medarbejderne udskrive deres filer via tablets og smartphones på firmanetværket eller benytte sig af offentlige HP printermuligheder. Virksomheden kan selv definere sikkerhedsstandarderne, og takket være godkendelse eller kryptering er der garanti for dataenes sikkerhed, også ved udskrivning.

FØRSTEKLASSES KVALITET TIL DINE KUNDER

OVERSIGT OVER HP PREMIUM PRODUCTS

ELITE LAPTOPS

Mobilt arbejde med de driftssikre, robuste og funktionelle EliteBooks fra HP

TIL BUTIKKEN

ELITE DESKTOPS

De kraftfulde og frit konfigurerbare EliteDesk PC'er med innovative sikkerhedsfunktioner

TIL BUTIKKEN

ELITE ALL-IN-ONES

Elegance og sikkerhed med premium-funktioner, der sikrer et effektivt samarbejde

TIL BUTIKKEN

ELITE DISPLAYS

Justerbare skærme, der sikrer krystalklar visning


TIL BUTIKKEN

PRINTING SOLUTIONS

Professionelle Office- og storformatprintere med fremragende udskriftskvalitet

TIL BUTIKKEN

ER DU MERE NYSGERRIG?

HER KAN DU LÆSE MERE OM HP PREMIUM PRODUCTS.