Til alle sælgere i ALSO
Eaton & APC UPS (Uninterruptible Power Supply)

Strømmen i Danmark bliver mere og mere belastet, hvilket betyder at ”kvaliteten falder” set i lyset af den grønne omstilling. (billadere og varmepumper opsættes i stor stil, hvilket nettet ikke er dimensioneret til, med udsving i strømmen, eller nedbrud til følge)

Hvad betyder det for vores forhandlere, at de kan sikre deres kunder mod… at deres medarbejdere kan arbejde videre, når strømmen er ustabil.

De kan tilbyde værdi for deres kunder, ved at sikre mod tabt arbejdsfortjeneste og undgå deres hardware bliver ødelagt qua ”ustabil strøm”.

Dét skal vi fortælle vores forhandlere, så vi kan hjælpe dem med at hjælpe deres kunder, skabe værdi både for ALSO, for forhandleren og i sidste ende slutkunderne.

Forhandlerne (og ALSO) taber salget til el-forhandlerne/elektrikerne, for/og de ved det ikke…

Hvorfor:

Servere tåler kun små udsving i strømkvaliteten…. Det kan der tages højde for med den rette UPS på deres anlæg. (hvad koster en død server, i forhold til investeringen i en UPS)

Hvad koster det at medarbejderne ikke kan arbejde som de plejer? (store summer)

Hvad skal beskyttes:

Servere og netværket.

I ved alle hvad der sker hvis serveren står af… medarbejderne kan ikke arbejde, og serverens skal fikses førend de kan arbejde igen.

Har kunderne outsourcet alt…. Så har de stadig et netværk der skal have strøm, så medarbejderne kan arbejde videre. (Routere, Switche, POE enheder osv)

Mange medarbejdere har bærbare computere med batteri, så hvis nettet kører, så kan de arbejde videre….

Løsninger fremfor leverandør af varenumre:

Vi skal tilsikre, at vores forhandlere er bekendt med denne problemstilling, så de kan hjælpe deres kunder mod at undgå store tab. Vi kan skabe værdi for vores forhandlere på et område hvor vi er stærke og kan hjælpe dem…

Overvågning og automation – så tingene kører videre uden menneskelig indgriben.

Vi har softwaren der kan alt fra en lille Windows server til VMware og Nutanix.

Tilbyd ej heller en server, uden der er en UPS med… så vi holder forhandlerne fra at shoppe på tværs… Tænk for dem, så vi skaber værdi ved at handle hos ALSO.

Se vedlagte side for de 5-6 ting vi skal vide, så vi sammen kan hjælpe vores forhandlere.

Tag fat i Jesper Torbensen når I skal bruge hjælp…

Aktiviteter i H2 - Sælgere:

Vi skal tilbyde alle vores forhandlere:

 • Salgs træning så sælgerne bliver klædt bedre på hvad UPS handler om, hvad forskellen er på de forskellige teknologier og hvad de skal spørge deres kunder om.
 • Teknisk træning til systemfolk, opsætning af IPM management og teknologi.

Tilbud på servere skal altid indeholde en UPS:

 • Vi køber jo heller ikke en bil uden dæk på fælgene. Den kører fint på den nye asfalt, men ved første ”bump” bliver meget slået i stykker, og den kan ikke køre dig videre.

Tilbud om
aktivitetsdag:

 • Ringedag fra forhandleren til deres kunder, med relevante spørgsmål for at tilsikre at deres kunder er godt beskyttet mod nedbrud og uarbejdsdygtighed. ALSO deltager gerne i disse aktiviteter (dig eller Jesper Torbensen) ligeledes kan leverandøren evt. deltage.

Jesper Torbensen

 • Skabe relationer hos og til vores forhandlere, ved at besøge dem og fortælle om den værdi vi kan tilføre dem som VAR og ikke kun som en distributør der kan flytte kasser,
 • Tilsikre budskabet om den grønne omstilling ikke er uden udfordringer, og hjælpe forhandlerne med at hjælpe deres kunder.
 • Vi tilbyder løsninger, ikke kun et produkt… på tværs i solution.
 • Server tilbud. Det skal være let for alle at få den rigtige UPS med.

Marketing:

 • UPS skal fremgå på et billede, hvor der bliver spurgt om: Er du og dine kunder klar til den grønne omstilling, og et skriv herom når der trykkes på knappen.
 • Optioner skal være mere synlige på shoppen, netkort, IPM, garanti

Forslag til aktivitet i salg:

 • Sælgere kunne optjene point ved at ringe til forhandlerne omkring den grønne omstilling. F.eks. 8 point for et salg, 5. point ved mødeaftale og 3 point for et lead.
 • Eaton vil gerne være med på denne aktivitet med økonomi.

De få men vigtige spørgsmål til UPS