Skab vækst, og udvikl din forretning med mySchneider IT Partner Program

Sæt kursen mod fremtiden, og tilmeld dig vores mySchneider IT Partner Program, og opbyg din forretning ved at give din viden et boost, så du bedre kan støtte dine kunder.

  • Gør din forretning fremtidssikret
  • En skræddersyet blanding af værktøjer, kurser og support, der er sammensat til at hjælpe dig med at få succes.
  • Premier Edge Software- og Digital Services-certificerede partnere kan også få op til 8 % tilbage på kvalificeret omsætning fra edge-hardware, -software og -tjenester.

Tilmeld dig nu

Gør dig klar til fremtiden

Vores mySchneider IT Partner Program er designet til udbydere af it-løsninger, der ønsker at udvide deres datacenterprojektforretning, tilbyde nye kundeløsninger — og forberede sig på fremtiden.

Uddyb din viden og ekspertise på tværs af APC-løsninger til fysisk infrastruktur, software og digitale tjenester gennem en række værktøjer, incitamenter, fordele og kurser, alt sammen designet til at hjælpe dig med at drive væksten, skabe stærke kunderelationer og levere mere værdi til kunderne.

Tilmeld dig nu

Hvad får du ud af det?

Tilmeld dig vores mySchneider IT Partner Program, og opbyg din forretning ved at give din viden et boost for bedre at kunne støtte dine kunder. De eksklusive certificerede kursusprogrammer hjælper med at vise dine færdigheder og tage din forretning til det næste niveau med:

Tilbud til dine kunder på de bedste løsninger til de bedste priser og beskyttelse af handlen.

Adgang til salgs- og markedsføringsaktiver og midler til udvikling af markedsføring for at øge efterspørgslen på markedet.

Boost af din viden og giv kunderne den støtte, de har brug for med certificerings- og kursusmuligheder.

Spar tid og luk handler hurtigere med værktøjer, konfiguratorer og teknisk support.

Få din virksomhed til at skille sig ud

I et konkurrencepræget marked er det vigtigt at kunne tilbyde dine kunder det bedste. Vores mySchneider IT Partner Program hjælper dig med at tilbyde dine kunder støtte og ledelsesservices for at hjælpe dem med at beskytte deres forretning. Tilbud om strategisk rådgivning på tværs af flere it-specialiseringer hjælper dig med at skille dig ud fra mængden.

Skab en alsidig forretningsmodel

Med tre certificeringsniveauer og flere specialiseringer anerkender vores mySchneider IT Partner Program, at enhver virksomhed er unik. Tilpas dine fremskridt til din forretnings unikke behov.

Gør dine behov enklere

Takket være en virksomhedsspecifik brugeroplevelse og personlige statusopdateringer har det aldrig været nemmere at træffe strategiske forretningsbeslutninger.

Fang nye forretningsmuligheder

Udnyt køreplaner og nøglefaktorer, der er designet til at hjælpe med at opbygge din forretningsekspertise og bevare din konkurrencefordel. Udvid samtidig til nye markeder med en række forretningsdrevne værktøjer.

Frem kanalcentreret praksis

Drag fordel af førsteklasses support, aktivering og erfaring, der tilbydes af APC – alt sammen designet til at øge din rentabilitet.

Udvikl en fremtidssikret forretning

Tilpas dig branchens førende best practice for at øge din virksomheds fleksibilitet og forberede dig på fremtiden.

Er du klar til at blive APC-partner?

Det kan ikke være nemmere at deltage i vores mySchneider IT Partner Program. Husk at, Premier Edge Software- og Digital Services-certificerede partnere også kan få op til 8 % tilbage på kvalificeret omsætning fra edge-hardware, -software og -tjenester!

  • Trin 1 Gå til siden mySchneider IT Partner Program
  • Trin 2 Indtast dine oplysninger, og opret en konto
  • Trin 3 Gennemfør kurset
  • Trin 4 Tillykke! Du er nu en del af vores mySchneider IT Partner Program.

Tilmeld dig nu