1. tilbage


Hvorfor holde sig til "gode nok-løsninger", når du kan få det bedste i et moderne samarbejde? Bose er nu en del af ALSO-universet og hæver niveauet for samarbejde for alle former for virksomheder fra små til store. Den problemfrie integration af Bose-produkter med eksisterende platforme som f.eks. Microsoft Teams og Zoom giver forbedret ydeevne for video og lyd i ethvert rum - uden problemer.


TO NYE BOSE-PRODUKTER,
DU VIRKELIG IKKE BØR GÅ GLIP AF

Den bedste bar i byen: Bose Videobar™ VB1 alt-i-en USB-konferenceenhed

Seks stråleformede mikrofoner fokuserer automatisk på stemmer i lokalet og afviser støj. Et 4K ultra-HD-kamera med auto-framing leverer krystalklar video, der giver eksterne deltagere en fornemmelse af at være til stede i lokalet. Egenudviklet Bose-lyd understøtter multimediepræsentationer, afspiller Bluetooth-lyd og sikrer, at stemmer på opkaldslyden lyder naturlige. Med tilslutningsmuligheder med et enkelt kabel er der ikke behov for separate lyd- og videokabler ved bordet.

Alle gode ting kommer ovenfra:
Bose Ceiling Audio Solution ES1

Et ryddeligt bord betyder mere plads til at fokusere på ideer! Bose ES1-systemet er en fuldt certificeret løsning, der er klar til hurtig implementering og konfiguration af elektronikken, hvilket reducerer installationstiden. Denne løsning kombinerer den retningsbestemte EdgeMax EM180-højttaler, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-mikrofonen, ControlSpace EX-440C-processoren og PowerSpace P2600A-forstærkeren og gør mødeoplevelsen bedre med mere klart billede og mere tydelig og forståelig lydgengivelse.


Et hurtigt overblik over nogle af de produkter, der venter på dig:

Bose Videobar VB1 Conferencing Device er Zoom-certificeret!

Nu kan brugerne forvente, at Boses premium-lyd og video er en del af Zoom-kommunikationsoplevelsen i høj kvalitet.

Lyd- og videoklarhed på næste niveau og er nu verificeret til Zoom Rooms.

Zoom certificering starter med udgivelsen af VB1 Firmware v1.2, sammen med mange andre nye funktioner.

Køb nu!


LAD OS GÅ SAMMEN OM ET MODERNE SAMARBEJDE!

Har du brug for mere information om visse
produkter eller rådgivning om individuelle krav?
Vi hjælper gerne:

Kasper Rohde

Focus Sales Manager

E-Mail: Kasper.Rohde@also.com