1. tilbage


Hvorfor holde sig til "gode nok-løsninger", når du kan få det bedste i et moderne samarbejde? Bose er nu en del af ALSO-universet og hæver niveauet for samarbejde for alle former for virksomheder fra små til store. Den problemfrie integration af Bose-produkter med eksisterende platforme som f.eks. Microsoft Teams og Zoom giver forbedret ydeevne for video og lyd i ethvert rum - uden problemer.


TO NYE BOSE-PRODUKTER,
DU VIRKELIG IKKE BØR GÅ GLIP AF

Den bedste bar i byen: Bose Videobar™ VB1 alt-i-en USB-konferenceenhed

Seks stråleformede mikrofoner fokuserer automatisk på stemmer i lokalet og afviser støj. Et 4K ultra-HD-kamera med auto-framing leverer krystalklar video, der giver eksterne deltagere en fornemmelse af at være til stede i lokalet. Egenudviklet Bose-lyd understøtter multimediepræsentationer, afspiller Bluetooth-lyd og sikrer, at stemmer på opkaldslyden lyder naturlige. Med tilslutningsmuligheder med et enkelt kabel er der ikke behov for separate lyd- og videokabler ved bordet.

Alle gode ting kommer ovenfra:
Bose Ceiling Audio Solution ES1

Et ryddeligt bord betyder mere plads til at fokusere på ideer! Bose ES1-systemet er en fuldt certificeret løsning, der er klar til hurtig implementering og konfiguration af elektronikken, hvilket reducerer installationstiden. Denne løsning kombinerer den retningsbestemte EdgeMax EM180-højttaler, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-mikrofonen, ControlSpace EX-440C-processoren og PowerSpace P2600A-forstærkeren og gør mødeoplevelsen bedre med mere klart billede og mere tydelig og forståelig lydgengivelse.


Et hurtigt overblik over nogle af de produkter, der venter på dig:


LAD OS GÅ SAMMEN OM ET MODERNE SAMARBEJDE!

Har du brug for mere information om visse
produkter eller rådgivning om individuelle krav?
Vi hjælper gerne:

Kasper Rohde

Focus Sales Manager

E-Mail: Kasper.Rohde@also.com