Fantastiske farveudskrifter med gratis farveværktøj

Vidste du at farveudskrifter forbedrer læsekvaliteten med 73 %, gør det 70% lettere at tage beslutninger, samt 85% mere sandsynligt at folk reagerer positivt på det de læser?

Du får Lexmarks Named Color Replacement og PANTONE®-kalibrering, den ekstra omkostninger, som hjælper dig med at udskrive i professionelle fargver. Dette gør at vigtige dokumenter og marketingmateriale altid har den rigtige farveprofil. Lexmark er også meget mere end fantastiske farveudskrifter. Vælger du Lexmark til dine kunder, så vælger du samtidigt enkel mobiludskrift, høj sikkerhed og 4 års garanti - det hele til særligt attraktive priser.

Fordele ved at vælge Lexmark:

MobilitetMed Lexmark Mobile Solutions kan du nemt og hurtigt sende dokumenter direkte til printerne i virksomhedens netværk.

Læs mere >

Sikkerhed


Lexmarks flexible sikkerhedsløsninger reducerer sikkerhedsgabet mellem dokumentet, enheden, netværket, samt alle led imellem.

Læs mere >

Smart MFP


Lexmarks smarte MFP-økosystem er ikke et produkt, men et sæt med teknologier og funktioner, som aktiveres af Lexmarks smarte MFP'er.

Læs mere

4 års garanti


Lexmarks 4 års garanti dækker gratis 24-timers online support, og telefonsupport på dagtid. Reservedele er inkluderet i reparationsomkostningerne.

Læs mere >


Lexmarks produktveiledning

Her kan du se detaljeret information om Lexmarks printere og tilbehør.

Gå til Lexmarks produktvejledning >


Mød familien

Lexmarks nye omkostningseffektive laserprintere opfylder behovet for højhastighedsudskrivning, høj kapacitet og professionelle farveudskrifter. Og bedst af alt - alle enhederne kommer med en unik 4 års garanti!

Tip: Log ind, så du kan se prisen på printerne.

Log ind her

Farvelaser multifunktionsprintere


Farvelaserprintere


Sort/hvid multifunktionslaserprintere


Sort/hvid laserprintereUdviklet med tanke på miljøet

Lexmark tilbyder miljøvenlige valg til bortskaffelse af brugte printere og tonerkassetter.

Lexmark tilbyder miljøvenlige valg til bortskaffelse af brugte printere og tonerkassetter. Lexmark Cartridge Collection Program (LCCP) blev oprettet i 1991 for at opfordre kunderne til at returnere tomme Lexmark patroner/kassetter til korrekt genbrug eller genanvendelse. Bare sidste år alene returnerede Lexmark-kunder op til 50% af deres tonerkassetter. Takket være LCCP indeholder Lexmarks patroner og kassetter op til 28% genbrugt plastik.

Læs mere >


Tip dine kunder

Vi har lavet en simpel email skabelon, som du kan downloade her og bruge til at informere dine kunder om Lexmarks gode tilbud. Tryk på knappen her og spred budskabet.

Giv dine kunder klar besked (.msg) >


Bliv Lexmark Partner

Som Lexmark Channel Value Partner får du al den viden du har brug, for at kunne sælge printere, toner, service, MPS (managed print services) og skræddersyede softwareløsninger.

Danske forhandlere, der deltager i Lexmark Connect partnerprogrammet, får øjeblikkelig adgang til nyttig information, Lexmark PartnerNet og en partnerspecifik træningsportal samt salgs- og markedsføringsværktøjer.

Læs mere >