Din karriere i ALSO

Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde medarbejdere, der kan bidrage med ny viden og erfaring, og som kan være med til at sikre, at ALSO fortsat vækster og udvikler sig. Måske er du netop den, vi søger?

At være en del af ALSO betyder, at du trives i et miljø, hvor det forventes, at du yder dit bedste. Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med gode kollegaer, humor og en uformel omgangstone.

Hos ALSO bliver du en del af et stærkt og vindende fællesskab. Du bliver en del af en travl hverdag, hvor engagement og loyalitet betaler sig.

I ALSO A/S arbejder vi ud fra følgende værdier:

► Vi går forrest som leder & medarbejder
► Vi løser opgaver kreativt
► Vi har altid vores kunder i fokus & arbejder som et team
► Vi tror op medarbejderudvikling

Disse værdier er omdrejningspunktet for vores daglige arbejde, og de er med til at understøtte vores arbejde med at opfylde vores filosofi, om at være nummer et eller to inden for ICT-distribution i alle lande, hvor vi er repræsenteret.

I ALSO tror vi på, at forskellighed skaber kreativitet og udvikling. Vi stræber efter at have et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig værdsat og anerkendt for sit unikke talent – uanset alder, kønsidentitet, seksuel orientering, etnisk tilhørsforhold, religion eller fysisk handicap. Kort sagt en arbejdsplads, hvor alle kan være sig selv. Alle interesserede opfordres derfor til at søge ledige stillinger eller søge uopfordret.

Vi modtager kun uopfordret ansøgninger via vores rekrutteringsplatform.

Du skal i den forbindelse informeres om at din uopfordrede ansøgning behandles fortroligt. Du skal også være klar over følgende:

► Dine oplysninger bliver automatisk slettet 6 måneder efter at du har indtastet/uploadet disse.
► Du kan rette i dine oplysninger eller slette din uopfordrede ansøgning, du skal blot selv logge ind på www.elvium.com.
► Du får automatisk en bekræftelse på at vi har modtaget din uopfordrede ansøgning.
► Vi ser løbende alle uopfordrede ansøgninger igennem.
► Vi kontakter dig hvis der opstår en jobmulighed som matcher din profil og dine kompetencer.
► Hvis du på et senere tidspunkt ser et spændende job hos ALSO A/S, som er slået op, så kan du med fordel søge det direkte via stillingsopslaget.

Ledige stillinger i ALSO

Når du sender en ansøgning til ALSO, skal det ske via den grønne knap i stillingsopslaget: ’Søg jobbet her’. Du kan også altid finde de ledige stillinger på ALSO’s LinkedIn.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ALSO HR på mail: hr.danmark@also.com.

Søg uopfordret