Denne side er under udvikling

Næste generations alsidige tablet til din virksomhed

Galaxy Tab A (2019, 10,1") er en tablet, der er optimeret til virksomheden. Den er alsidig til en god pris, og passer til virksomheder i alle størrelser. Fra arbejde i marken til detailhandel, uddannelse m.m. løfter Tab A arbejdsopgaverne til næste niveau med høj skalerbarhed og ydeevne.

En elegant tilføjelse til din virksomhed

Den har et elegant og tiltalende design og er blot 7,5 mm tyk med valgfri metalfinish i guld, sølv eller sort. Slanke kanter, fjernet hjemtast og brandlogo giver dig mulighed for tilpasninger, der giver dit eget brand merværdi

Et sikrere arbejdsmiljø.

Samsung KNOX™ er virksomhedens alsidige mobile løsning til såvel arbejde som privat brug. Nu hvor smartphones for alvor er kommet ind i erhvervslivet, er der behov for at sikre virksomhedernes it mod mobile trusler, uden at det går ud over medarbejdernes privatliv.
Det kan Samsung KNOX™ sørge for.

Der er ikke tale om et nyt styresystem til dit device, men derimod et nyt ”område” på dit håndholdte device, som du kan bruge til alt arbejdsrelateret og filerne er krypterede i ”arbejdsområdet”.

Når du er inde i KNOX™, har du en hjemmeskærm – ligesom på mobilen. Her er der apps til e-mail, kalender, kontakter og meget andet, som du også kender fra din almindelige hjemmeskærm.

Læs mere om KNOX™ og prøv gratis her

Enkel og sikker autentificering

Fingerprint Unlock er en pålidelig sikkerhedsforanstaltning, der identificerer individuelle brugere og derved forhindrer, at smartphones kan være årsag til brud på datasikkerheden. Samsung Pass er en biometrisk autentificeringsplatform, som benytter sig af fingeraftryksgenkendelse, så brugere kan få adgang til virksomhedskonti og -apps uden besværlige brugernavne og adgangskoder.

Hurtig adgang med ansigtsgenkendelse

Nem adgang til enheder sparer tid. Ansigtsgenkendelse gør det muligt for teknikere, der arbejder i marken, at låse deres Samsung Galaxy A8 op med én hånd, selv i dårligt vejr og med handsker på, så de stadig har den anden hånd fri til andre opgaver.

Virker den i norden?

Tjek om din Samsung enhed er optimeret til de nordiske lande.

Lær mere her

Præsenterer den nye Galaxy S9 & S9+.

Tag fantastiske billeder i fuldt dagslys og meget svag belysning, med det revolutionerende kamera, som tilpasser sig præcis som det menneskelige øje.

Lær mere om Samsung Galaxy S9 & S9+

Skift til en telefon designet til dig.

"Growing Up" fortæller historien om en mand, som mister kærligheden til sit elskede brand. År efter år sammenligner han telefon efter telefon med hans kærestes nye Samsung mobil. Og så beslutter han at skifte.

Lær mere om at opgradere til GalaxyIrene Olsen
Product Manager Scandinavia,
PC & Monitor

Tlf. direkte: +45 4355 9202
Mobil tlf.: +45 2895 7770
Email: irene.olsen@also.com

Morten Kjærby
Product Sales Manager, Telecom

Mobil: +45 2420 5542
Email: morten.kjaerby@also.com