Avanceret cybersikkerhed til beskyttelse af din virksomhed

F-Secure Radar er en banebrydende platform til scanning og håndtering af sårbarheder. Softwaren gør det muligt at identificere og håndtere både interne og eksterne trusler, rapportere om risici og efterleve nuværende og fremtidige bestemmelser (såsom PCI-standarden og persondataforordningen GDPR). Den gør skygge-IT synlig – så du kan kortlægge hele din angrebsflade og reagere, hvis der er alvorlige sårbarheder, som kan medføre trusler.

F-secure radar giver dig mulighed for at kickstarte din konsulent forretning blandt dine slutkunder, imens du øger relationen med dine kunder. Med F-secure Radar kan du levere månedlige rapporter over slutkundernes sårbarheder, samt eliminere sårbarhederne i deres systemer.

Hjælp dine kunder med at beskytte deres virksomhed

Sommeren byder på en masse favorable tilbud, og det gør F-secure også.

Når du køber F-secure Radar licens, optjener du netop nu bonus point, som du kan bruge på en masse lækre produkter i ALSOs Bonus Club.

Vidste du, at du også optjener point, når du køber F-secure Radar licenser via F-secures partner portal. Dine point overføres til din ALSO Bonus Club konto i slutningen af hver måned.


Vil du også tilbyde dine slutkunder en sårbarhedstest?

Du kan nu deltage i F-secures webinar, og blive klogere på hvordan du kan tilbyde dine kunder en ”tilstandsrapport” på deres systemer i virksomheden.

Webinaret er afholdt af Lars Nørballe, Security Business Manager hos ALSO, og giver dig en fuld gennemgang af, hvordan du kan udarbejde en tilstandsrapport til dine kunder, som viser, hvor de har potentielle udsatte steder for IT-kriminalitet.

F-secure Radar giver nye muligheder indenfor konsulent/service forretning, og efterkommer opsalgsmuligheder, såfremt rapporten påpeger udsatte områder i dine kunders IT-systemer. Den ideelle service som tilsikrer, at dine kunder ikke har svagheder i deres netværk.

Deltag i webinaret her

Hvad er din angrebsflade?

En virksomhed bør have et sikkerhedstjek overfor udefra kommende angreb, på lige fod med et hustjek, for at synliggøre fejl og mangler, som bør udbedres for at optimere sikkerheden.

En virksomheds angrebsflade er alle de steder, den eksponeres for sikkerhedsmæssig IT-risici. Dette omfatter al netværksinfrastruktur, al software og alle webapplikationer – både interne og på internettet.

F-Secure Radar identificerer, hvor organisationens ressourcer er sårbare, så du kan minimere angrebsfladen og reducere risikoen.

Med F-Secure Radar kan virksomhedens IT-sikkerhedsteam kortlægge organisationens angrebsflade med hensyn til:

  • Alle kendte, ukendte og potentielle sårbarheder, som er alvorlige for forretningen

  • Kontrolelementer på tværs af al software, hardware og firmware samt alle netværk

  • Skygge-IT, eksterne fejlkonfigurerede systemer, websites med malware og hosts, der er knyttet til et website

  • Tilfældige brud på sikkerheden hos samarbejdspartnere

  • Varemærkekrænkelser og phishing


Vil du vide mere og have en bredere forståelse for F-secure Radar services, så læs mere her

Få en bredere forståelse for
F-secure Radar services på parter portalen

Se alle F-secure produkter